Aquest matí, últim dia de l’any 2017 hem sortit la Greta i jo que encara era fosc, faltava un quart d’hora per les 8 del matí aproximadament. Volia pujar i baixar per sota del telecadira, ahir vàrem esquiar a Eyne Cambre d’Aze i vaig veure que hi havia molta neu sota del telecadira i que no hi havia baixat ningú esquiant, així que he sortit amb objectiu fix.

Hem pujat la pista verda Château d’Eau, però a l’alçada de la Promenade en Forêt he seguit pujant per la mateix pista que venia, la Promenade en Forêt no esta trepitjada i no es pot pujar sobre la bici, diguem que costa baixar per ella i s’ha de pedalar, impossible pujar, si més no per mi. Tan bon punt hem arribat la Greta i jo al creuament amb la blava Le Combe, hi ha una drecera a mà dreta que puja fins a la Promenade en Forêt, l’hem agafat. La drecera no esta trepitjada per la màquina, només per la gent que hi ha baixat, hi ha algun punt de desnivell important i m’ha costat, però no he fet peu. Feia vent, però es pujava bé.

A partir d’aquí, per la Promenade en Forêt fins a dalt de tot, al telecadira, sense problemes i a bon ritme. He parat a fer unes fotos, la sortida de sol ha donat uns colors als pirineus increïbles. Tan bon punt hem arribat la Greta i jo al telecadira, he dit hola, just acabaven d’arribar els treballadors per obrir l’estació i hem començat a baixar la primera part per l’inici de la Enduro 5, i tan bon punt hem arribat la primer tros on es pot baixar per la part central de sota del telecadira, ens hi hem encigalat. La primera part es fa bé, no té cap problema. La segona part des de la verda fins Petite Verte fins a la Château d’Eau  es fa bé, té les baixades que son importants, però amb la quantitat de neu que hi ha es pot baixar recte i la bici s’ho menja tot, la part planera s’ha de caminar, no es pot pedalar. La part final des de la Château d’Eau fins a baix, fins a la vermella, es bastant bestia, m’he “venido arriba” un pel, diguem que “m’he engorilao”, sinó no la baixo sobre la bici.

Aquí us deixo un resum de les baixades, he tallat bastant.

Hem arribat a casa amb 6,03km que hem fet amb 55 minuts, a una mitja de 6,5km/h, en el meu cas amb un consum energètic de 521kcal, una mitja cardíaca de 142 ppm que es el meu 81% i una màxima de 161 ppm que es el meu 92%, una cadència mitja de 64 rpm, un desnivell positiu de 306 metres i un negatiu de 326 metres.

Aquí teniu el track d’avui

Total distance: 6096 m
Total climbing: 311 m
Total descent: -333 m
Download file: 31-12-2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix