Aquest matí a les 7 havíem quedat al Caprabo uns quants, però al final només hem sortit l’Anna i jo.

El Fer m’ha enviat un Whatsapp que no podia venir, perquè ha canviat el neumàtic de la Lapierre, que l’ha passat a 27,5 i el neumàtic que li ha muntat es massa ample, té massa globus i li toca el quadre, per tan la roda no gira.

El Damià i el Pedro havien dit que vindrien, però no han aparegut i el Eduardo, que em va contactar per email per sortir amb nosaltres, es de Pamplona i esta de vacances a Sitges, m’ha enviat un email a mitja nit que no es trobava gaire bé i que no vindria.

Li he hagut d’inflar les rodes a l’Anna, tenia la pressió d’ambdues rodes de la Giant Trance molt baixes i hem pujat la Fita, després hem baixat pels Holandesos i un cop avall de tot m’ha dit l’Anna que la tija telescòpica no pujada, i ens hem adonat que la Rockshock Reverb estava clavada.

Tot s’ha de dir que l’últim dia li pujava molt lenta i li vaig dir que li faltava aire segurament, no va tocar res i avui ha dit prou. Hem aixecat el seient i ha quedat a una alçada raonable per poder seguir pedalant, però hem mirat d’evitar trialeres.

Hem pujat a Jafra i hem baixat cap als Massets, hem pujat pel corriol que hi ha a mà esquerre pujant per la pista ampla habitual, l’Anna no l’havia fet mai i un cop a dalt, hem anat a mà esquerre cap a la urbanització de rigor. Un cop a l’a urbanització a la dreta i hem pujat cap a Olivella. Hem arribat al cementiri i hem baixat per darrera, hem tornat cap a Quatre Camins per la pista normal i ample, on hem trobat els primers ciclistes, fins aquell moment no hem vist a ningú.

Hem baixat fins els Massets i allà hem decidir tornar pet Sant Pere de Ribes, anant a buscar la cova Negra pel GR92, on hi ha un pel de trialera, però poca cosa. Des d’allà cap a Sitges sense problema i hem arribat a casa que devien ser les 10 aproximadament, molt bon horari.

A mi en total m’han sortit 31,82km que he fet en 2 hores 18 minuts, a una mitja de 13,8km/h, una velocitat màxima de 49,9km/h i en el meu cas un consum energètic de 1626kcal, una mitja cardíaca de 125 ppm i una màxima de 158 ppm. La cadència de 73 rpm, i els desnivells, el positiu de 739 metres i el negatiu de 755 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 31762 m
Total climbing: 799 m
Total descent: -816 m
Download file: 21_08_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix