WP GPX Maps Error: GPX file not found! /home/customer/www/garrafenbtt.com/public_html/wp-content/sortidesdiari/19_08_2016.gpx

Aquest matí he sortit amb la Cannondale cap a les 8, volia fer la ruta de l’enduro 4 i així acabar les 4 rutes d’enduro que hi ha davant de casa.

La pujada bé, com els últims dies, però amb un pel més de fred de la conte, cap problema.

He arribat al cim, he anat cap a l’entrada de l’Enduro 4 i m’he trobat un grup de vaques. Fins ara no havia vist vaques a l’estació, tot i que altres anys si que n’havia vist.

He agafat l’entrada de l’enduro 4 i he intentat que les vaques no em fessin gaire cas, i realment no m’han fet gaire cas. A partir d’aquí he seguit el corriol de baixada fins que m’he trobat una vaca amb unes banyes interessants al mig del corriol. Per descomptat la vaca no ha volgut apartar-se, així que després d’uns segons he agafat la bicicleta i he pujat uns metres muntanya amunt per tal d’evitar-la.

La resta de la baixada ha estat com preveia, tot bé, només un punt que l’aigua ha gastat un pel i he hagut de mirar-ho un parell de cops abans de tirar-m’hi, m’ha fet un pel de por caure.

He arribat a casa cap a les 9 menys poc amb 8,07 kilòmetres i 49 minuts, a una mitja de 9,9km/h, un desnivell positiu de 349 metres i un desnivell negatiu de 338 metres. En el meu cas un consum energètic de 695kcal, una mitja cardíaca de 131 ppm que es el meu 74% i una màxima de 151 ppm que es el meu 85%, la cadència mitja de 75 rpm.

Aquí us deixo el track d’avui, tot i que té alguna errada.

Download file: 19_08_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix