Aquest matí de diumenge, 28 d’agost, hem quedat al Caprabo l’Anna i jo a les 7 i hem anat cap a Sant Pere de Ribes on havíem quedat amb el Fer i el Santi a les 7:30.

Només ha aparegut el Santi, el Fer l’hem esperar uns 20 minuts i no ha vingut, li hem enviat un missatge i ha contestat a una hora més tard que s’havia quedat dormit, llàstima.

El Santi ha vingut amb la Scott rígida que té, però la que té amortidor davant, la que va utilitzar per fer la Iron Bike als Alps fa uns anys.

Hem anat cap a Vilanova, passàvem per la Mahle a les 8 i poc, però no hi havia ningú, no contava amb el David, quan ve avisa. Hem anat fent via cap a Balcons, camí conegut.

El ritme no molt ràpid, suficient per anar xerrant i explicant-nos les vacances. Un cop hem pujat Balcons hem fet una parada, l’Anna s’ha canviat el vidre de les ulleres. Hem seguit pedalant fins arribar al desviament que baixa al Pantà de Foix a l’esquerre, hem anat avall i a la pujada forta, he aconseguit arribat fins a dalt de tot, amb un pel d’inèrcia i amb tot posat i jugant amb un pinyó només. Això si, el cor anava a mil!

Hem arribat al Pantà prou bé, li hem donat la volta i hem anat cap a Torrelletes, hem creuat el riu que duia aigua, però no prou com per haver de parar o fer algun invent, l’hem creuat bé, sense cap problema.

Un cop a Torrelletes, hem anat per darrera a buscar la pista que et dur a la Casa Alta. Hi ha una trialera que avui només l’he feta jo, l’he feta bé, tot i que l’entrada cada dia esta més tocada, no m’he espantat perquè no duia velocitat i podia reaccionar a temps, però cada cop em sorprenc més del canvi que he fet ens els últims anys.

Hem anat pujant fins a la Casa Alta, l’Anna no recordava el camí de tornada, té una pujada progressiva que acaba amb tot el ferro que es pugui posar. Des d’allà fins a la baixada encimentada i a l’esquerre pels Fons de Les Oliveres, fins arribar al final on hem anat cap a Vilanova, la opció de Canyelles complicava molt la hora de tornada.

El corriol que hi ha a la rotonda ha estat fàcil, hi ha pedra i la part del final esta un pel tocada per l’aigua, però es pot fer bé. Hem acabat tornant pel mateix camí que hem fet a l’anar un cop hem passat les caves Jaume Serra i per l’antic Casino de Barcelona i Puigmoltó, on hem perdut el Santi. No tenim clar que ha fet, però ha entrat al poble amb nosaltres, però quan hem sortit no venia, i hem preguntat a una gent que venien pedalant darrera nostre si l’havien vist, però ens han dit que no. Deduim que ha agafat algun altre camí, perquè volia anar a Sitges a fer un bany a la platja.

Des de Puigmoltó fins a l’autòdrom i a Sitges per la carretera. Ens hem separat l’Anna i jo a l’alçada del Vinyet, jo he tornat per la costa i ella ha anat a deixar la bici al garatge.

He arribat a casa amb 54,60 kilòmetres, amb 3 hores 37 minuts, a una mitja de 15,1km/h, contant que quan parem el Garmin deixa de contar. En el meu cas el consum energètic de 2590 kcal, la mitja cardíaca de 127 ppm, que es el meu 72% i la màxima de 177 ppm que es el meu 100%. S’ha de dir que fa molt que no arribo al meu 100%, i suposo que ha estat pujat l’últim tros abans de baixar al pantà, una part que sempre em costa molt. La velocitat màxima de 45,5km/h, la cadència mitja de 71 rpm, el desnivell positiu de 956 metres i el negatiu de 967 metres.

He acabat el mes de vacances amb 20 sortides amb bici, contant que hi ha algun dia, sobre tot la primera setmana que vaig sortir al matí i a la tarda i dies que no he fet res. No conto el dia de descens a Les Anglès, només els dies que he agafat la Cannondale. M’han sortit 584,19 kilòmetres, contant que la primera setmana en van ser 236 i la segona 200, podeu contar que la resta que he estat a la Cerdanya i a Sitges ha estat més normalet. He pedalat un total de 36 hores 37 minuts, amb un consum energètic de 28510 kcal, la mitja ha estat de 16km/h en 4 setmanes, la mitja cardíaca de 128 ppm, la mitja de cadència de 74 rpm, el desnivell positiu en els 20 dies de 11449 metres i el negatiu de 11556 metres. No em puc queixar de vacances pedalant aquest any.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 54445 m
Total climbing: 1012 m
Total descent: -1022 m
Download file: 28_08_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix