D’esquerre a dreta som el David, el Santi, el Pedro, el Ramon, el Raül, el Xavi i el Gaizka

Aquest matí de diumenge hem quedat a les 7 al Caprabo, volíem anar a fer el Purgatori.

Érem el Ramon, el David Villagrasa, el Gaizka, el Xavi Benazet i el Pedro que ens ha esperat a dalt a La Fita.

Hem començat a pujar i hem arribat a dalt on el Xavi ja ha anat fent per agafar temps i el Pedro ja hi era, hem baixat els Holandesos fins a Jafra, i hem pujat fins a La Plana Novella on ens esperava el Santi, ja hi érem tots.

Hem encarat la pista a Begues i hem anat pedalant fins arribar al cim de la primera pujada, on hi ha una casa a mà esquerre i on el Pedro ha decidir donar mitja volta, ja venia amb aquesta intenció, no ha estat res que hagi pensat a última hora.

Hem baixat i hem pujat la última pujada abans de començar a baixar cap a Begues, on hem arribat amb una hora i 45 minuts, sense contar la parada de comiat del Pedro i la foto que ens hem fet tots.

Tan bon punt hem tocat poble, hem anat a la dreta, passant per un cadenat i hem anat seguint una ruta que no es la que el Gaizka tenia al cap, sinó que va a Begues però per muntanya.

Hem creuat Begues i al arribar d  nou a la carretera, el David i el Gaizka han volgut anar a fer un cafè, així que hem agafat carretera d’entrada al poble i hm anat a parar a un bar on hem fet uns cafès.

Hem parat uns 20 minuts i hem tornat a agafar el camí d’abans per anar a trobar la trialera que baixa cap a les Tierras Rojas, una trialera que esta bastant tocada a la part final, però que es pot fer bé, sense problemes.

 

Hem baixat Tierras Rojas fins arribar a la barbacoa a l’aire lliure i hem començat a pujar el Purgatori.

El Xavi i el Ramón no l’havien fet mai, es dur de nassos, son més de 10 quilòmetres de pujada, que a l’inici són més durs, i ha punts que potser has de fer peu i caminar uns metres. Es falta d’equilibri, però es pot fer, el Santi i jo l’hem feta sencera.

Hem anat pujant i hem parat al pi on hi ha una creu i el creuament que recte anem cap a Begues i a l’esquerre tallem cap a les antenes.

Després d’uns minuts de recuperació, hem agafat el camí de l’esquerre cap a les antenes, la última pujada es dura, però es molt curta.

Un cop al cim, es baixa fins a la riera, sense cap problema, es ràpid, segur i divertit.

Hi havia poques ganes de riera, així que hem seguit la pista fins arribar a la pista principal, la mateixa que hem fet al matí quan anàvem cap a Begues.

El Santi s’ha despenjat i ens ha dit que féssim, suposo que li calia una dosi de corriols, massa pista i avorrit per ell, però avui l’objectiu era fer hores de seient, no pas corriols.

Un cop a La Plana Novella, ens hem desviat cap a Vallgrassa, pujada fins a la carretera de Castelldefels a La Plana Novella i a partir d’aquí es bastant ràpid, hem tornat i hem baixat sense gaire problemes fins arribar al polígon Mas Alba.

Hem esperat al creuament que baixa cap al polígon, a dalt a l’institut i ens faltava el David.

He tornat a buscar-lo, he anat fins a més enllà de la benzinera del Caprabo i no l’he vist, he tornat i l’hem trucat. Resulta que li ha agafat una “pajara” just a la baixada i ha parat al Caprabo a comprar quelcom líquid de beure, feia molta calor i venia un únic bidó de 750ml, molt poc.

Jo he dut el camelback de 3 litres, i m’he quedat sense aigua als caçadors, tot i que li he anat donant aigua, però he omplert a Begues.

Crec que avui hem perdut molt de líquid i s’ha d’anar refent, sinó et pot passar el que el David.

A mi en total m’han sortit 75,78km que hem fet en 5 hores 21 minuts pedalant, en total han sortit unes 7 hores. La velocitat mitja de 14,1km/h, prou ràpida, però s’ha de contar que majoritàriament es tot pista, no hi ha cap corriol que faci baixar el ritme a la ruta d’avui. La velocitat màxima de 54,4km/h, en el meu cas el consum energètic de 4011kcal, la mitja cardíaca de 127 ppm i la màxima de 172 ppm, la cadència mitja de 67 rpm, el desnivell positiu de 1913 metres i el negatiu de 1919 metres.

La setmana vinent marxem el dijous a la tarda cap a Torelló, estrenem la nova Tracks de Bandoler, ens calia una sortida com la d’avui per provar com anem sobre la bici.

Aquí us deixo unes fotos que he fet avui, he estrenat la GoPro Session, crec que funciona prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 75592 m
Total climbing: 2080 m
Total descent: -2087 m
Download file: 05_06_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix