Aquest matí a les 7 hem quedat al Caprabo per fer la primera sortida de la temporada 2016, es a dir la primera sortida amb tot el grup pel Garraf.

Ahir em van dir tard, que si haguéssim quedat a les 8 en contes de les 7 hagués vingut més gent, la setmana vinent sortirem a les 8 a veure si hi ha més quòrum.

El Santi m’ha dit que miraria de sortir de la Plana Novella i anar fent fins el pàrquing que hi ha al cap d’amunt de la Fita, que ens veuríem allà.

He pujat sol i el Santi no ha aparegut, li he fet un truc i m’ha dit que anés fent via que ens creuaríem.

Ens hem trobat al cap d’uns minuts i hem anar pedalant cap a la Plana Novella, volia fer una trialera que hi ha a la part de darrera que jo no havia fet mai.

Arribant al final de la pujada des de Jafra cap a la Plana Novella, m’han trucat, he agafat el telèfon, era el Damià preguntant on érem, que eren les 8 i 5 i no hi havia ningú al Caprabo.

No ens hem entès, ha entès de quedar a les 8 en contes de les 7.

Hem quedat que anés fent via cap a la Plana Novella i que ens trobaríem de camí, que aniríem a buscar-lo.

El Santi ha volgut fer la trialera i esperar-lo a la Plana directament, hem anat pedalant fins a casa seva per deixar roba que en duia massa i hem pujat per darrera de la urbanització fins el dipòsit d’aigua, allà hem hagut de caminar uns metres amb la bici al costat, ja m’havia avisat i hem començat a baixar per un corriol que ens ha dut a la pista principal de Jafra cap a la Plana Novella, diguem que pujant cap a la Plana a mà dreta hi ha un camí amb una cadena, doncs hem anat a parar aquí.

Hem vist el Damià i hem pedalat plegats per darrera del castell Budista per anar a caure a la carretera que va cap a Can Grau, la que té la pujada del 18% fins a Can Grau. D’allà hem anat per la pista de Olesa de Bonesvalls fins a l’inici de la trialera de Santa Susana i hem baixat avall, molt bé, tan maca com sempre.

Un cop avall, ens hem fet la foto de rigor i hem anat pedalant de tornada cap a la carretera d’Olivella i d’allà per la pista que hi ha al costat de la carretera que torna cap a Sant Pere de Ribes.

Un cop hem passat pel costat de Can Suriol, el canvi m’ha fet un moviment estrany, no sé ben bé que ha passat, però els 4 primers pinyons, els grans, saltaven. No he pogut arreglar res, així que hem anat pedalant fins arribar a la Urbanització de rigor on hem agafat carretera per arribar a Sant Pere de Ribes i d’allà a Sitges per carretera també.

Alguna cosa he trencat o s’ha acabat de fer malbé a la meva Cannondale Trigger, tot i que ja contava dur-la a fer una bona revisió abans de sortir i no he pogut perquè a BikeIT aquesta setmana no han obert per problemes aliens a la voluntat dels propietaris.

En total ens han sortit 43,50km que hem fet amb 3 hores 4 minuts pedalant, a una mitja de 14,2km/h, una velocitat màxima de 50,1km/h, un consum energètic en el meu cas de 2248kcal, la mitja cardíaca de 133 ppm i la màxima de 167 ppm, una cadència de 70 rpm i un desnivell positiu de 974 metres i un negatiu de 985 metres.

Aquí us deixo el track de la sortida d’avui, la setmana vinent més amb la bici en condicions, si pot ser.

Total distance: 43406 m
Total climbing: 1066 m
Total descent: -1076 m
Download file: 03_04_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix