Aquest cap de setmana en Xavi ha llogat una FatBike, una Mondraker Panzer amb neumàtics de 4.5 a Tracks de Cerdanya. Aquest matí de dissabte hem sortit plegats en Xavi, la Greta i jo amb les bicis.

Ens hem llevat d’hora, hem deixar a les parelles dormint i hem sortit ambos amb les FatBike. En Xavi era la primera vegada que anava amb una Fatbike, la Mondraker que ha llogat es espectacular, un Sram GX 2 x 10 amb una SRAM Bluto a davant i amb neumàtics Kenda Journament de 4.5 d’ample, una bicicleta molt bonica. Acostumat a la Ninner rígida de carboni que no crec que arribi als 10Kg, la FatBike la ha notat molt diferent. Per acabar de matar, la primera sortida la hem feta per una pista d’esquí, es a dir, hem sortit de casa cap a les 7:10 del matí, hem encarat la pista verda i hem pujat fins a la caseta de l’escola d’esquí.

Jo i la Greta perfecte, el Xavi un pel estranyat. Hem seguit pujant per la mateixa pista verda, la Château d’Eau, contant que el ritme l’hem adaptat al del Xavi, no pas al que pujo habitualment que es un pel de res més ràpid.

Hem seguit per la verda i hem agafat la de la dreta, la Promenade en Fòret, estava tancada per falta de neu, hem pujat bé, contant que hi havia parts amb gel, parts amb neu i parts amb terra per falta de neu. Hem arribar a la pista verda de rigor, ja neu trepitjada amb la retrac i hem decidit agafat el camí que hi ha a mà esquerre i que et dur a la pista verda Château d’Eau de nou. Aquesta part del camí estava complicada, neu tova i pesada i segons com feies les rodes s’enfonsaven. Tan bon punt hem trobat de nou la pista, l’hem creat, hem agafat el camí marcat com a raquetes de neu, i hem seguit pujant pel mateix camí fins arribar a la pista Petite Verte, l’hem creuat i hem agafat el camí que creua de nou la Château d’Eau i dona la volta per un camí que hi ha a darrera fins arribar a dalt del telecadira. Allà hem agafat de nou el camí que et dur a l’inici de la Enduro 4, creua la verda i la blava, el final de la negra i arribar a l’inici de l’enduro 6.

Ens hem fet les fotos de rigor i hem començat a baixar. Hem anular l’intent al cap d’uns metres, massa neu, no es podia pedalar fora de pistes, les rodes s’enfonsaven massa. Hem reculat i hem seguit per mateix camí fins arribar a la pista vermella Paul Ribeil. Allà hem començat a baixar per la pista vermella fins arribar a la segona part de la Enduro 6, massa neu. Hem decidit seguir baixant per la pista blava, le Combé i agafar el corriol que hi ha a mà esquerre abans de començar la part llarga de la pista. Un corriol que té una sèrie de revolts a dreta i esquerre i que després empalmen amb un corriol llarg que no té dificultat i que arriba de nou a la Promenade en Fòret.

Hem seguit baixat per la verda i hem agafat la Enduro 6 i 7 a mà esquerre, ha hi havia menys neu i es podia baixar millor. Hem agafat la penúltima part, la que et dur a la part de la pedra que té un punt de complicació, de nou la Château d’Eau i la última part de la Enduro 6 i 7, ja amb menys neu. Hem tornat cap a la pista principal, hem baixat el final de la verda, telecadira i cap a casa.

Hem arribat a casa amb 9,54km que hem fet en 1 hora 15 minuts, a una mitja de 7,6km/h, un consum energètic en el meu cas de 688 kcal, la meva mitja cardíaca de 132 ppm que es el meu 75% i una màxima de 153 ppm que es el meu 87%. La cadència mitja de 60rpm, el desnivell positiu de 395 metres i el negatiu de 382 metres.

Aquí us deixo el track d’avui, demà més.

Total distance: 9580 m
Total climbing: 401 m
Total descent: -389 m
Download file: 11-03-2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí

Digues si t'ha agradat

Comparteix