Ja s’han acabat els 2 dies de vacances, avui dimecres s’ha de treballar. M’he llevat d’hora i hem sortit la Greta i jo cap a les 7:20, ja hi havia força llum, però feia molt de fred. Aquesta nit ha baixat molt la temperatura i amb la enfarinada d’ahir, estava tot molt bonic, hi havia una capa de neu blanca, nova, neta, molt maco. A la part de dalt, la capa de neu era més gruixuda, però si a la part baixa de l’estació era just una enfarinada, a cota 1900 hi havia potser un centímetre, no res, però suficient com perquè al pedalar es notés diferent, més agraït.

Hem pujat la pista verda de sempre, la Château d’Eau, després hem empalmat amb la verda de la dreta de tot, la Promenade en Fôret, no hi havia passat la retrac, estava amb una capa fina de neu però sense trepitjar des d’ahir. M’he adonat que un cop hem arribat al creuament de dalt, que hi havia una balla, per tan han tancat la pista per falta de neu. Ahir hi havia alguna capa de gel important i en algun punt hi mancava gel i hi havia terra.

He seguit pedalant per la mateixa pista, la Promenade en Fôret fins passar el desviament a Eyne i he encarat la part final que et dur a telecadira. Avui he tardat un parell més de minuts del meu millor temps, he pujat bé, si més no per sensacions, però amb cronòmetre en mà, he anat més lent. Tan bon punt he passat el telecadira, he seguit pel camí de darrera, el que passa per l’inici de la Enduro 4, que creua el final de la verda, la blava i la negre de Saint Pierre dels Forcats i he encarat la última pujada que et dur a l’inici de la Enduro 6.

M’he deixat anar per la Enduro 6, com que aquesta nit ha fet molt més fred, he pensat que la neu estaria més dura i baixaria millor que ahir, però no ha estat així del tot. He pogut avançar uns metres fins que les rodes s’han començat a enfonsar molt on hi ha havia espai entre 2 arbres, la neu estava pols i et quedaves frenat en sec.

He hagut de caminar un parell de metres i he deixar de banda seguir per la Enduro 6, he fet fira pistes, encarant baixada, mirant de passar per entre mig dels arbres i buscant neu dura. He arribat al remuntador que puja a les vermelles de dalt i a partir d’aquí la pista blava Le Combe fins arribar al primer revolt, on a l’esquerre neix un caminet que he fet ja alguns cops aquesta temporada i que es molt divertit. La part inicial son revolts amb peralt de dreta a esquerre, molt divertits, després comença un corriol estret i recte, que hi ha alguna branca i algun tronc que s’ha d’esquivar, però que no té cap dificultat i et dur de nou a la Promenade en Fôret.

D’allà per la pista que he fet inicialment. He saltat la balla que hi ha posada per tancar la pista, agafant el corriol de la Enduro 6 i 7 que hi ha a l’esquerre i he seguit baixant per la mateixa pista que he fet inicialment pujant. Al revolt gran que hi ha, m’he deixat anar entre mig dels arbres buscant una drecera, hi ha tanta neu que es pot baixar per on calgui sense problemes. He trobat de nou la pista i la he baixat fins al telecadira amb la Greta al meu darrera i d’allà cap a casa, volia arribar d’hora ha que havia de recollir i tornar cap al mon real, s’han acabat les mini-vacances.

Hem arribat a casa amb 8,78km que hem fet en 56 minuts 19 segons, a una mitja de 9,4km/h, no esta gents malament. La mitja cardíaca de 132 ppm que es el meu 75% i la màxima de 155 ppm que es el meu 88%, anem agafant forma, el cor li costa de pujar i suposo que a més el fred d’avui ha ajudat. En el meu cas el consum energètic ha estat de 618kcal, el desnivell positiu de 386 metres i el negatiu 2 mestres més de 383 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 8787 m
Total climbing: 389 m
Total descent: -371 m
Download file: 01-03-2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix