Aquest matí de dilluns, m’he agafat festa, ja que es festa d’avui fins dijous a les escoles de Sitges. Ens hem quedata la meva filla, la Greta i jo a la neu, la meva dona l’he deixat aquest matí d’hora a Puigcerdà per anar a treballar a Barcelona i ja ens veurem el dimecres.

Hem sortit la Greta i jo tard, m’he hagut de llevar d’hora per deixar la meva dona a Puigcerdà i quan he tornat, m’he adormit i m’he posat el despertador un pel més tard. A les 8:10 sortiem de casa la Greta i jo, com que anàvem justos de temps, bàsicament l’estació l’obren a les 9:00 i haig d’estar fora del domini esquiable, ja que no esta pensada per FatBikes, sinó per esquiadors, he decidit fer quelcom més curt.

Hem encarat la pista verda de davant de casa, la que surt del telecadira, la Château d’Eau i la he seguit fins trobar el desviament a la dreta de la verda Promenade en Fôret. No m’ha fet bon contacte la cinta del pulsòmetre i m’ha marcat malament el primer quilòmetre llarg, suposo que per això, he mirat de buscar el meu 80% pujant i no hi havia manera, he pujat ràpid i notant que el cor em bategava molt de pressa, però no ho veia representat al Garmin.

Hem fet la Promenade en Fôret fins el final, fins arribat al telecadira. La pujada fins el creuament d’Eyne m’ha costat bastant, feia vent de cara i no he aconseguit posar el quart pinyó més que en moment, així que he anat amb el tercer la majoria d’estona, i en algun punt just arribant al creuament amb el segon. M’he trobat un parell d’escaladors fent pràctiques d’escalada amb gel just al creuament, el que estava a dalt assegurant m’ha mirat amb cara d’estranyat, però suposo que jo l’he mirat a ell amb la mateixa cara. Ens hem dit bon dia de forma cordial i he girat per seguir pujant i encarar el final de la pista. Hem trobat un grup de 3 persones caminant amb raquetes i un gos, un d’ells s’ha sobtat tant de veure’m que ha tret la càmera de fotos i m’ha fet un parell de fotos dissimuladament, diguem que feia fotos als companys, però que no els enfocava a ells, ha estat divertit.

He arribat al telecadira amb 34 minuts, uns 30 segons més ràpid que el meu millor temps aquest any, es a dir, no he pujat tan malament. S’ha de dir que la part des del creuament d’Eyne fins al telecadira he pujat com si no quedes més aire al mon per respirar, anava a tot el que donava, amb el cor molt alt de voltes i amb 4 i fins i tot en algun punt 5 pinyons, creia que em moria, però bé.

Hi havia gent a la caseta del telecadira i a la caseta d’emergències que hi ha al costat, eren les 8:45 i començaven a preparar el dia d’esquí. Ens hem saludat correctament i he encarat la pista Enduro 5 de baixada, creient que la neu estaria com ahir, dura però ciclable.

M’he equivocat, estava més tova que ahir, i això ha fet que em costés molt pedalar. Per altra banda estava glaçada i hi havia rodades de FatBike, segurament meves de la última vegada que vaig baixar. Les rodades estaves gelades i cada cop que queia a dins, em dominava la bici i em costava molt de poder sortir. M’he acabat caient 5 cops avui, cosa poc normal, no em caic quasi mai amb la FatBike baixant. Caigudes degudes a que ho hi havia gel i relliscava amb la roda a la rodada meva de fa setmanes, o s’enfonsava la roda de davant perquè hi havia neu tova i sortia per davant disparat, així he caigut un parell de cops.

Res greu, hem acabat la Enduro 5 sencera, pitjor del que creia, però bé. Ja eren les 9 i un parell de minuts i quan hem passat per davant de la caseta de l’escola d’esquí hi havia unes 20 persones esperant començar la classe. Ens hem saludat i cap a casa.

He arribat a casa amb 7,11km que hem fet en 51 minuts a una mitja de 8,3km/h, amb una mitja cardíaca de 129 ppm que es el meu 73%. Aquest es el motiu que dic que la cinta del Garmin no feia bon contacte, no pot ser que pujant com he pujat i traient el cor per la boca, anés a una mitja de caminar tranquil·lament parlant amb algú. La màxima de 162ppm que es el meu 92%. El meu consum energètic de 605 kcal, la cadència mitja de 73 rpm, el desnivell positiu de 374 metres i el negatiu de 316 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 7206 m
Total climbing: 383 m
Total descent: -325 m
Download file: 27-02-2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix