Aquest matí hem sortit la Greta i jo cap a les 7:40, ja amb llum dia, es fa d’hora molt més d’hora ara. Hem encarat la pista verda Château d’Eau i l’hem pujat deixant de banda la verda Promenade en Forêt que fem habitualment i hem continuat pujant per la pista verda principal.

Hi ha desnivells importants, per sota del 20% però amb el 11-42 es puja sense problemes. Tan bon punt hem trobat la pista blava le Combe, l’hem encarat. No l’havia fet mai fins avui, hi ha molt de desnivell i em feia un pel de por.

Tan bon punt he començat a notar desnivell, he començat a fer zetes per poder pujar, així he aconseguit pujar amb un desnivell constant del 14% menys a l’hora de girar que puja, però es poca estona. He pujat bé fins a la part final que a les cantonades la neu estava molt tova i he relliscat de darrera. He hagut de parar 2 cops, però no he caminat, he tornat a posar la bici encarada en sentit contrari i he seguit pedalant.

He arribat a dalt de tot amb 30 segons menys que el meu millor temps pujant per la verda Promenade en Forêt, es a dir, menys distància i més inclinació, però també més ràpid. Tan bon punt hem passat el telecadira, he seguit pujant pel camí que hi ha a darrera, el que passa per l’inici de l’Enduro 4, creua la verda Roc Rouge i la blava Petite Fontaine, hem creuat el final de la negra de Saint Pierre dels Forcats i hem anat a buscar l’inici de la baixada de l’Enduro 6.

Parada per fer un parell de fotos i ens hem despenyat muntanya avall. Hi ha encara massa neu tova, el fred ha mantingut la neu en bones condicions a partir de 1950 metres. No he pogut baixar per la pista, així que he decidit baixar recte, entre mig dels arbres fins a trobar la pista verda Promenade en Forêt. He notat que baixar per sota dels arbres, em permet pedalar millor, la neu esta més dura que no pas baixar en llocs on hi ha un petit pla sense arbres, que la neu esta molt més tova.

He volgut agafar la segona part de la Enduro 6, però m’he perdut al cap de pocs metres, així que he fet el mateix que el tros anterior, recte avall sense problemes. He trobat petjades de persona, petjades molt fondes que son bastant incòmodes de baixar amb la FatBike, la bici vibra molt. He trobar un camí conegut que va de dreta a esquerre baixant, però veient que venia baixant bé, he decidit no fer cas al camí i seguir baixant fora de pistes entre els arbres fins trobar de nou la pista verda habitual.

He baixat per la pista fins trobar de nou la senyal de Enduro 6 i 7 a mà esquerre i he seguit la Enduro 6 i 7 fins al final de tot, cap problema, bona neu, poc perill i molta diversió.

Al final de tot, pista verda de rigor fins el telecadira i cap a casa. Hem arribat a casa amb 7,34km que hem fet en 57 minuts, a una mitja de 7,6km/h, avui molt més lent per la pujada, menys distancia i més inclinació. En el meu cas el consum energètic de 593kcal, la mitja cardíaca de 135 ppm que es el meu 77% i una màxima de 159 ppm que es el meu 90%, menys que ahir, més contant però. La cadència mitja de 66 rpm, en desnivell positiu de 376 metres i el negatiu de 362 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 7416 m
Total climbing: 378 m
Total descent: -364 m
Download file: 26-02-2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix