Aquest matí m’he llevat a les 7, era de dia, ja comença a clarejar el dia molt més aviat del que passava fa un parell de setmanes. Cap a les 7:30 hem sortit la Greta i jo, camí del peu del telecadira, a la base de l’estació de Eyne, per l’entrada de Saint Pierre dels Forcats, just davant de casa.

Hem pujat la pista verda Château D’Eau, aquesta setmana ha fet molt calor de dia i de nit fred, hi havia tolls d’aigua que aquesta nit han gelat i es veia el glaç directament a la pista. A mida que hem anat pujant, ja no n’he trobat, però a la base hi havia gel.

Hem agafat la pista verda de la dreta de tot, la Promenade en Fôret, la pujada ha estat ràpida, la neu molt dura, per tan es podia pedalar bé i ràpid. Tan bon punt hem trobat el creuament hem seguit pujant per la mateixa pista fins a trobar-nos al final de la Coulée Font Frède, hem girat a l’esquerre i hem seguit pujant fins arribar al final del telecadira.

M’ha fet l’efecte que pujava més lent, però he arribat amb el mateix temps de sempre, 34 minuts estava veient el telecadira, amb 30 segons més ja hi era. Hem seguit passant pel camí que hi ha a darrera i que et dur a l’inici de l’Enduro 4 i que creua la pista verda Roc Rouge. Tan bon punt he trobat la pista blava Petite Fontaine l’he encarat amunt.

La última vegada que la vaig intentar, va ser a inici de temporada i amb els pinyons d’origen, es a dir amb el 11-36 a darrera. Avui he pujat molt millor, he fet zetes per anar agafant metres i no passar-me de pulsacions. He pujat bé fins a la part final, la última pujada es massa forta. Calculo que ha de tenir un desnivell que ha de rondar el 30%, ho he intentat fent zetes, però hi ha hagut un punt que al girar he perdut l’equilibri i no he pogut seguir. He caminat els últims 25 metres que son uns 16 metres de desnivell positiu. He relliscat pujant a peu per la inclinació que té al final.

Tan bon punt he arribat a dalt, he fet una parada per fer un parell de fotos i de gaudir de la vista del Pirineu amb les primeres hores de llum del dia, espectacular.

A l’hora de baixar, no hi ha camí, es pot baixar per pista, però al veure que la neu estava molt dura, he decidit baixar fora pistes, entre mig dels arbres. Al fi i al cap no hi ha pèrdua, s’arriba a una de les dues pistes que baixen o directament al telecadira. M’ho he passat molt bé, la neu en molt bones condicions, no he tingut cap ensurt, la FatBike s’ho menja tot.

He acabat al creuament de les pistes Roc Rouge i Château d’Eau, on hi ha la Enduro 4. He encarat la Enduro 4 de baixada, la neu molt bé, cap relliscada i gents de perill. He seguit baixant per la Enduro 4 i he creuar un parell de vegades les pistes de l’estació. He arribat a la pista verda de bon inici després d’estar baixant uns 15 minuts, no esta malament. D’allà fins el telecadira i cap a casa.

Hem arribat a casa amb 9,45km que hem fet en 1 hora 7 minuts, a una mitja de 8,4km/h, una mitja cardíaca de 127 ppm, contant que fins el primer quilòmetre i mig no m’ha indicat bé, es baixa perquè falla i una màxima de 163 ppm que es el meu 93%. En el meu cas, el consum energètic de 713 kcal, la mitja de cadència de 69 rpm, el desnivell positiu de 469 metres i el negatiu de 472 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 9460 m
Total climbing: 472 m
Total descent: -476 m
Download file: 25-02-2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix