Aquest matí hem sortit la Greta i jo cap a les 7:30, hem encarat la pista verda de rigor, a l’inici del telecadira i hem començat a pujat per la Château d’Eau fins que hem empalmat la verda de la dreta de tot la Promenade en Fôret, hem seguit pujant fins trobar el creuament que es pot seguir a la dreta pujant per la mateixa pista o per l’esquerre per cap a la pista blava Le Combe. Hem creuat la pista i hem seguit el camí que hi ha. Estava bastant bé, neu trepitjada en algun punt on es podia pedalar bé, la pega es que si es sortia de les guies trepitjades, la bici s’enfonsava i costava molt de seguir.

Hem arribat de nou a la Château d’Eau, hem creuat la pista i hem seguit el camí que esta marcat per anar amb raquetes, segueix creuant de nou la pista verda de rigor i per un camí que avui estava molt ciclable arriba fins al final de la pista verda Petite Verte.

La creuem la pista i seguim pel mateix camí que veníem , creua de nou la pista verda Château d’Eau i seguint el mateix camí s’arriba al final d’un remuntador que fa anys que no funciona, el camí segueix, dona la volta a la dreta i arriba al telecadira.

Un cop allà, he seguit el camí de la dreta, el que porta a l’inici de la Enduro 6, creua la pista verda Roc Rouge, després la blava Petite Fontaine, el final de la pista negra de Saint Pierre i segueix pujant fins a passar l’entrada de l’Enduro 6, creua el remuntador que puja a les vermelles de dalt de l’estació i creua la vermella Paul Ribeil. Seguim pel camí, creua la vermella Font Fredee, pujant tota l’estona i acaba arribant a Eyne, un cop es creua el remuntador que puja a dalt de tot de Eyne, creuem la negra de Eyne i un cop hem encarat la vermella Jacques Solère, hem començat a baixar.

Hem arribat al remuntador Teleski du Bois d’Eyne, hem parat a fer unes fotos i hem baixat la pista blava Marmotes fins arribar a l’estació d’Eyne i ja de tornada, pista a la dreta de pujada forta, m’ha arribat a marcat un 20% de desnivell, que amb el 11-42 es fa sense problemes i hem baixat per la Promenade en Fôret fins arribar a la part final de la Enduro 6.

Avui he pensat que potser la neu estava més aposentada i si, ho estava. Hem pogut baixat bé. He parat a fet un petit vídeo al tros que considero que es més difícil de la Enduro 6, tot i que al vídeo sembla senzill, m’he cagat un pel, m’he vist a terra.

Tan bon punt hem agafat de nou la pista verda, hem baixat cap al telecadira i cap a casa sense gaires problemes, ja era tard i estaven a punt d’obrir l’estació.

En total m’han sortit 11,31km que hem fet en 1h 12m, a una mitja de 9,3km/h, un consum energètic en el meu cas de 750kcal, mitja cardíaca de 144 ppm que es el meu 82% i un màxim de 164 ppm que es el meu 93%. Cadència mitja de 70 rpm, un desnivell positiu de 444 metres i un negatiu de 448 metres.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 11343 m
Total climbing: 447 m
Total descent: -452 m
Download file: 18-02-2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix