Aquest matí he volgut sortir a les 7:30, havia d’estar de tornada abans de les 9, al final he esperat 10 minuts més, era fosc i negre quan he sortit. Boira i aquesta nit ha nevat, han caigut un parell de dits, suficient com per poder trepitjar neu nova.

La Greta amb un collar de llum que li vaig comprar i jo amb el llum de darrera posat, que se’ns vegi si cal. Hem vist el llevaneus treballant i la retrac a pistes, em cal tenir controlades totes les màquines que puguin estar a pistes si estic jo, no em vull endur un ensurt innecessari.

Hem encarat el telecadira, tot bé fins just després de la balla, com ahir, massa neu i he hagut de caminar uns metres fins que he trobat neu trepitjada per la retrac de nou. D’allà fins a la caseta de l’escola d’esquí, he hagut de caminar de nou, hi ha un punt que amb la neu recent caiguda no es pot pedalar, rellisco. Potser amb una cadència més alta no em passaria, ja veurem que tal quan li munti el 11-42 la setmana vinent.

Hem trobat un treballador de l’estació que ens ha mirat a la Greta i a mi amb cara de ser d’un altre planeta, ens hem dit bon die i amunt. La pujada, dura, com sempre, però a més amb la neu recent caiguda i sense trepitjar, encara pitjor. He seguit el mateix camí que ahir, la pista verda amunt fins que es creua amb la blava, i he hagut de fer peu als mateixos punts que ahir, caminar uns metres i tornar a provar de pedalar agafant tracció amb tanta neu. He encarat la verda que puja cap a Eyne, al final de la Coulée i semblava que hi hagués caigut més neu, he mirat de pujar amb un parell de pinyons, però he hagut de tornar al mínim, amb tot posat, per tal de poder pedalar. Al creuament de Eyne, he fet peu, massa neu, fins que he trobat de nou neu trepitjada a la última recta. Aquí si que he pogut posar un parell de pinyons quasi tota l’estona, fins arribar quasi al final que he tornat a posar-ho tot.

Tan bon punt he trobat la pista blava que baixa, he seguit recte, creuant la pista per deixar-me caure per la pista verda que comença just al davant. Parada per fer un parell de fotos i avall. M’he intentat posar les ulleres, impossible, estaven gelades, devien ser les 8:30 com a molt, no hi havia sol, molta humitat, estava tot emboirat, boira que mullava molt.

He baixat per la pista fins trobar la verda de rigor, avui no he fet fora pistes, res de invents, baixada per la verda i la part final, la mateixa que he pujat. Anava amb el temps just i no he volgut jugar gaire.

En total m’han sortit 6,79km que he fet amb 53 minuts, a una mitja de 7,6km/h. En el meu cas un consum energètic de 509 kcal, la mitja cardíaca de 138 ppm que es el meu 78% i la màxima de 163 ppm que es el meu 94%. El desnivell positiu de 325 metres i el negatiu de 330 metres, el mateix que ahir, però avui he anat per feina, res de fora pistes amb molta neu. He sortit de casa amb 1583 metres i he començat a baixar amb 1909 metres d’alçada. Boira, neu i fred, però espectacular.

Total distance: 6850 m
Total climbing: 329 m
Total descent: -334 m
Download file: 22-01-2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix