Aquest matí a les 8 hem sortit la Greta i jo amb la FatBike, hem anat cap a Planes pel camí que hi ha pujant cap a la caseta del marcador de rellotge de la pista vermella i hem anat cap a Planes creuant el riu i pel pla dels esquirols.

La baixada a partir del pla dels esquirols estava prou bé, poca neu, un pel de gel, però la bici no m’ha fet cap lleig en cap moment, he pogut baixar sense cap problema i la Greta a darrera meu, sense problema tampoc.

Un com hem arribat al poble, l’hem creuat, han passat un parell de cotxes, he vigilat un pel la Greta que no fes cap cosa estranya, però no s’ha immutat, hem anat fins a les antenes i hem seguit el camí de les antenes, la pista principal que puja, sense deixar el camí, fins a uns 1800 metres, passant per parts amb neu, altres amb gel, però sense cap problema per poder pujar.

Només he tingut un problema, que fa dies que noto, he de canviar el cable i la funda del canvi de darrera, em costa molt que el segon i el quart pinyó es mantinguin on toca, i es perquè el cable no llisca correctament. Suposo que tenir la bici en un traster amb humitat no ajuda, ja l’he canviat un cop i toca una altre vegada.

Un cop a dalt de tot, foto de rigor amb la Greta i hi ha una trialera molt maca i poc perillosa de baixada que hem fet ambdós, ells darrera meu, seguint-me, un pel cansada, ja que a les pujades vaig lent, però a les baixades haig de frenar, perquè sinó el pobre gos no em pot seguir i ha de córrer massa.

La trialera et dur al pla dels esquirols, on la tornada es pel mateix camí que l’anada, es baixa, es creua el riu i es torna a baixar per la part final de la pista vermella fins arribar al poble.

Hem arribat a casa de nou amb 12,41km que hem fet amb una hora i 10 minuts, amb un consum energètic en el meu cas de 835kcal, una freqüència cardíaca mitja de 132ppm que es el meu 75% i una màxima de 159 que es el meu 90%, una velocitat màxima de 35,1km/h, i mirant de frenar perquè la Greta a partir de 22km/h ja no pot seguir-me molta estona, un desnivell positiu de 463 metres i un negatiu de 420 metres.

Total distance: 12428 m
Total climbing: 471 m
Total descent: -428 m
Download file: 05-12-2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix