Aquest matí a les 78 estàvem el Ramon, el Pedro i jo al Caprabo, hem pujat la Fita i hem anat cap als Holandesos i cap a Can Llucà, el Santi havia d’estar allà esperant-nos.

Li hem fet un truc, no hi era, resulta que ha passat mala nit i ha arribat un pel més tard.

Hem seguit pedalant els 4 fins arribar a Can Llucà i hem baixat a Garraf pel GR92.

La baixada es interessant, es una trialera factible, però s’ha de tenir nivell per fer-la sencera. El Santi l’ha fet tota, sense problema, el Pedro i jo hem anat fent i el Ramon ha petit un pel més.

Un cop a Garraf, hem agafat uns metres de carretera, just el revolt ample de davant de l’entrada de Garraf. A l’inici del revolt hi ha un corriol que puja a mà esquerre, l’hem agafat.

Hem anar seguint el corriol que va fins a Castelldefels fins que hem trobat el desviament que puja a La Pleta.

Just al desviament, hem trobat un parell de corredors amb un gos, bon dia i avall. Hem anat fent via amunt, es un corriol que va fent ziga-zagues per treure desnivell, factible però amb necessitat d’un punt de tècnica.

Anava el Santi a davant i el Pedro darrera, quan el Pedro ha hagut de fer peu perquè s’ha desequilibrat i m’ha deixat passar per la seva esquerre. En aquest punt baixava una persona corrent amb bastons, samarreta verd fluorescent, d’uns 45 a 50 anys i ens deixa anar cridant i amb mal to “com a mínim hauríeu de deixar passar, a més per aquí no hi podeu passar”. Crec que li ha faltat el bon dia.

M’he encès, cosa que no em passa habitualment, li he cridat mal educat i imbecil, m’ha contestat envalentint, però suposo que ha calculat que érem 4 i ell anava sol, sense parar de corre ha baixat el té i ha seguit corrent mentre jo li he dit de tot una estona més. M’ha posat de molt mala llet, no entenc que la gent que té problemes personals no sigui capaç de donar-se cops a la paret amb el cap fins que quedi inconscient i prefereixi donar pel “sac” a la resta del mon que no en tenen cap culpa.

Hem seguit fent via fins arribar a la carretera que ve del Ratpenat i va cap a la Plana Novella. Hem seguit per la carretera fins a passar el punt d’informació del Parc Natural del Garraf, la Pleta i hem anat pujant fins arribar al pàrquing que hi ha just davant de l’entrada de les antenes, ja al cim.

Un cop ens hem reagrupat tots, hem enfilat cap a les antenes i just abans de començar la pujada forta, hi ha un camí a la dreta que diu La Morella.

Hem seguit pel camí i hem baixat per darrera de les antenes, per anar a buscar la pista que agafem quan tornem del Purgatori, que va per la riera i ens deixa a la pista de Begues a la Plana Novella.

Des d’allà, hem anat tornant fins a la Plana Novella, hem agafat el camí que va a Vallgrassa, hem creuat la carretera i hem tornat pel mateix camí on hem anat al matí a primera hora, on hem trobat el Santi.

Feia calor, i el ritme ha estat un pel lent al final, però ens ho hem passat molt bé.

A mi en total m’han sortit 46,61km que he fet en 4 hores 1 minut pedalant, en total m’han sortit 5 hores. El ritme de 11,6km/h, la velocitat màxima de 54,7km/h, en el mau cas el consum energètic de 2541kcal, la mitja cardíaca de 123 ppm, la màxima de 168 ppm, la cadència de 63 rpm, el desnivell positiu que marca el Garmin de 1229 metres i el negatiu de 1239 metres.

Aquí us deixo el track de la sortida d’avui.

Total distance: 46438 m
Total climbing: 1317 m
Total descent: -1329 m
Download file: 31_07_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

La setmana vinent no sortiré pel Garraf, estic de vacances i aniré publicant les sortides que vagi fent, entre la vall del Jiloca a l’Aragó i la Cerdanya francesa.

Digues si t'ha agradat

Comparteix