Aquest matí hem sortit de casa la Greta i jo a les 8 aproximadament, hem encarat el telecadira i des d’allà la pista verda de rigor, el mateix recorregut que fa un parell de dies que faig. Avui he mirat de pujat un pel més ràpid que ahir, es a dir, mantenint el segon pinyó tota l’estona, tot i que en algun punt he hagut de posar el primer, es a dir tot i en algun altre punt, he pogut pujar amb 3 pinyons, però més alt, pel meu nivell es molt difícil.

He anat controlant la mitja cardíaca i mirant de que no passes del 85% en cap punt de pujada. He seguit per la verda, després la de més a la dreta que esta tancada per falta de neu i de nou la verda que et dur a Eine, girant a l’esquerre i arribant al telecadira un minut abans que ahir, però amb el fetge a la boca.

Un cop al telecadira, hem seguit per la pista de darrera, la que va donant la volta i passa per l’inici de l’enduro 4 de baixada, després creua una blava, la verda del tele-arrastre doble i després el final de la negra. He seguit cap a l’inici de l’Enduro 6, després el tele-arrastre que puja a les vermelles de dalt de tot i un cop he creuat la pista vermella he trobat de seguida el cartell que deia Enduro 7 a la dreta.

He parat, baixava un home amb esquis de muntanya i no havia vist mai una FatBike, hem intentat creuar-nos un parell de frases seguides, era francès. Ens hem acomiadat, foto de rigor i he encarat la baixada de l’Enduro 7, amb neu sense trepitjar. M’ha costat un pel a l’inici, massa neu i poc grip. Hem anat baixant tranquil·lament fins que he trobat un troc en mig de la baixada, he baixat i passat la bici i a partir d’aquí la Greta ha seguit davant meu tota l’estona fins trobar de nou la pista verda que hem passat abans pujant al telecadira.

La segona part de l’Enduro 7 es molt maca, es molt fosca, de cop s’entra en un espai poc complicat, però molt tapat pels arbres, m’ha recordat una fageda. A l’estona es surt de nou al camí que ve de Eine i he anat a mà dreta, he agafat la mateixa verda que he fet una estona abans pujant, tot seguint els cartells d’Enduro 7, fins que empalma amb la part final de l’Enduro 6, molt maca.

No havia fet mai l’enduro 7 amb la FatBike, s’ha comportat perfectament, com esperava. La part final es la més divertida. Particularment crec que l’Enduro 5 i la 6 son les millors, després la 4 i la 7, suposo que en aquest ordre. Hi ha neu per poder baixar bé, suposo que si hi hagués més neu, seria perillós per poder relliscar, però amb la neu que hi ha ara es baixa perfectament i es molt divertit.

En total m’han sortit 9,32km que he fer en 1h 7m a una mitja de 8,3km/h, amb una màxima de 34,9km/h, no he volgut passar-me ja que la Greta fins a 26km/h em pot seguir, per sobre ja no, així que he anat frenant al baixar. En el meu cas el consum energètic de 722kcal, la mitja cardíaca de 137ppm, la màxima de 163ppm, el desnivell positiu de 377 metres i el negatiu de 420 metres.

Aquí us deixo el track d’avui, demà més.

Total distance: 9369 m
Total climbing: 383 m
Total descent: -428 m
Download file: 03_01_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix