Aquest matí, després de sonar el despertador a les 7:30, m’he fet un té i a les 7:50 sortiem de casa la Greta i jo, hem encarat el telecadira, hi ha uns 500 metres des de la porta de casa i d’allà hem començat a pujar per la pista verda fins al telecadira. Avui he intentat pujar un pel més de pressa, ho he aconseguit. He arribat al telecadira amb 35 minuts, ahir vaig posar-n’hi 38.

La pujada ha estat bé, no ha nevat, per tan, la neu estava com ahir. Un cop al cadira, hem continuat per la pista que puja per darrera i que et deixa a l’inici de la Enduro 4, hem seguit i un cop hem trobat la verda que ve de dalt de tot, hem encarat la pista per tal d’anar a buscar el final del tele-arrastre doble, el que té forma d’ancora.

La pujada es dura, molt dura, tot i que es per pista, el desnivell puja molt i parlem de 12 a 13% constant, així que fent zetes de banda a banda per tal de poder pedalar sense morir a la pujada. Al cap d’un parell d’esglaons, he hagut de fer peu, la pendent era massa gran per poder seguir sobre la bici.

He hagut de caminar una estona i a la que he trobat a mà esquerre una entrada m’hi he tirat. He caminat amb la bici al costat fins que he passat el tele-arrastre, he vist un camí que seguia per darrera. Resulta que era un camí de baixada, però a mà esquerre m’ha fet l’efecte de veure unes passes que baixaven, així que m’he tirat per camí.

No era del tot ciclable, semblava que es podia pedalar, però no hi havia camí i havia massa neu verge. He anat mig pedalant, baixant fins que m’he acabat d’encigalar i no he pogut seguir. He hagut de baixar de la bici, caminar uns metres fins que he pogut deixar-me anat cap a la pista blava que baixa de dalt de tot a l’esquerre del tele-arrastre.

Un cop a la pista, he seguit avall fins trobar a mà dreta l’entrada de la pista Enduro 4, he hagut de caminar un parell de metres, l’excés de neu verge han fet que no tingués prou tracció per poder pujar. He baixat la pista bé, no hi havia cap rodada ni petjada, per tan neu verge. A la part del final, on empalma amb la pista ampla de nou, he caigut. He intentat baixar, però al final de tot m’ha relliscat la roda de davant i he acabat a terra. Cap problema, no m’he fet res. He seguit la pista ampla fins a trobar de nou l’entrada de l’Enduro 4, la he baixat i al tornar de nou a la pista, havia de pedalar uns 20 metres de pujada amb neu verge, ho he intentat, però quan he hagut de fer peu he pensat en fer una alternativa de baixada.

Camí contrari, creuant la pista verda i seguint el camí marcat com a raquetes de neu, una pista que he fet pujant unes quantes vegades. M’ha dut de nou a la pista verda, he seguit uns metres més per la mateixa pista verda de baixada fins arribar a sota del telecadira i m’he despenyat per sota del telecadira, just per on no m’hi vaig veure amb cor fa un parell de dies.

He baixat el primer tros bé, però amb massa neu per poder dirigir la bici bé. Tan bon punt he trobat el camí que creua, he pensat en seguir per la dreta i anar a trobar la pista vermella del revolt que esta tancada per falta de neu, he baixat tirant de frens fins a la base de la pista, i d’allà a casa.

Avui la ruta de baixada ha estat un desastre, no he gaudit gaire, quan normalment em costa molt pujar, però baixant acabo amb un somriure a la boca. Avui no m’ha agradat gaire, demà faré una Enduro 7 normal, a veure que tal amb neu.

En total m’han sortit 8,54km que he fet en 1 hora i 12 minuts, a una mitja de 7,1km/h, una màxima de 29,1km/h, un consum energètic en el meu cas de 751kcal, la mitja cardíaca de 139ppm, un pel més alta del normal, he pujat a millor ritme, i una màxima de 159 ppm. El desnivell positiu de 515 metres, en només 8,5km, no esta malament i el de baixada, el negatiu només de 432 metres.

Demà més, i aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 8659 m
Total climbing: 522 m
Total descent: -437 m
Download file: 02_01_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix