Aquest matí m’he llevat a les 7, no pas amb el despertador, sinó perquè la Greta m’ha despertat, volia sortir al carrer a córrer. Encara era massa d’hora, he obert la finestra i era fosc i negre, massa d’hora. M’he preparat un té, i he fet temps fins que a començat a clarejar, cap a les 7:30 aproximadament ja es començava a intuir que sortia el sol i com que els primers quilòmetres son de pujada i per pista, no hi ha problema per sortir un pel fosc.

Hem sortit en busca del telecadira com sempre, hi havia els canons de neu treballant, així que hi havia unes muntanyes de neu que la retrac hauria de posar bé abans de les 9. La part a tenir en conte, era just aquesta, que hi ha una retrac treballant segur i que havíem de mirar d’evitar-la.

Hem pujat la pista verda fins agafar la verda de la dreta de tot, que esta tancada per falta de neu, així ens assegurem no trobar ningú ni pujant ni baixant. He seguit fins arribar a la pista verda que porta cap a Eine, hi havia una muntanya de neu important del canó de neu, tan important que no he pogut passar sobre la bici, he hagut de caminar uns metres i la fondària de neu era d’un parell de pams ben bé.

Hem anat a l’esquerre, cap a la pista blava que hem creuat i hem seguit pel caminet que va a parar a la pista verda llarga, la que surt a mà dreta des del telecadira a dalt. Un cop a la verda, he seguit pujant per la pista principal fins trobar el camí que hi ha a l’esquerre, un camí que et dur al final d’un “tele-arrastre” que esta tancat, només l’he vist obert un cop en 10 anys que portem aquí. Els últims metres els he hagut de fer a peu, massa neu sense trepitjar i massa inclinació per poder pedalar. Potser amb una Fatbike elèctrica hagués estat diferent, però amb la meva, no he pogut. Un cop a dalt, la pista et dur fins al telecadira, sense gaires problemes, es una pista coneguda que esquiem sovint de baixada.

Al telecadira he posat la GoPro Session 4 al quadre de la FatBike i he decidit baixar el primer tros de la Enduro 5, fins arribar a sota del telecadira i seguir baixant per sota del telecadira fins trobar de nou la pista verda llarga, que he creuat i seguit en sentit contrari abans. He pensat en seguir baixant per sota del telecadira, però no m’hi he vist amb cor, potser si no hagués anat sol ho hagués fet, però sol m’ha fet un pel de por.

He seguit baixant seguint la pista d’enduro 4 aquest cop, fins arribar a la pista blava principal, on hem reduït un pel, ja que la retrac pujava i no volíem creuar-la. Un cop ha passat la retrac i nosaltres a la pista principal, m’he deixat anar fins a l’escola d’esquí de Saint Pierre dels Forcats, la pobre Greta no m’ha pogut seguir, massa ràpid per ella. Allà l’he esperar uns segons i hem tornat cap a casa tranquil·lament.

Aquí us deixo un petit video del final de l’Enduro 4

En total m’han sortit 7,18 km que hem fet en 1 hora justa, a una mitja de 7,2Km/k, la velocitat màxima de 49,7km/h, en el meu cas el consum energètic de 645 kcal, la mitja cardíaca de 137 ppm i la màxima de 160 ppm, això si, el desnivell positiu de 410 metres i el negatiu de 320, que no esta malament amb els pocs quilòmetres que hem fet.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 7245 m
Total climbing: 412 m
Total descent: -324 m
Download file: 30_12_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix