Aquest matí he sortit a les 8 cap al pla del telecadira, un camí conegut, es el que estic fent cada día per poder arribar a l’inici de les baixades d’enduro. He aconseguit pujar un pel més ràpid del que m’ha costat el dilluns i el dimarts.

He volgut fer la pista d’enduro 5, la que surt entre el telecadira i la caseta d’emergència de l’estació d’esquí. El terreny un pel moll, la ploguda d’ahir va ser bastant important, però prou bé, res de fang, només que les arrels relliscaven un pel.

He anat baixant bé, m’ha recordat alguna de les pistes blaves que vaig fer ahir al BikePark de Les Angles, hi ha punts que son molt iguals. He arribat al punt on s’ajunten l’Enduro 5 i la 4, just quan es baixa el pont de fusta i m’he adonat que la Enduro 5 es desvia a l’esquerre, jo aquest hivern havia baixat sempre per l’Enduro 4 a partir d’aquest punt, pensant que era la mateixa pista.

Aquest tros ha estat recorregut nou, m’ha agradat molt, tot i que en un parell de punts he hagut de parar i mirar abans de passar, uns metres endarrere i avall. Hi ha un parell de salts amb troncs, que tot i esta preparar per poder baixar sense saltar, no es veia i m’ha agafat un punt de cangueli.

Un cop a baix, s’ajunten la 5 i la 4 i acaben al peu del telecadira, a la mateixa base, així, que baixada pel mateix punt on he pujat una estona avall i llestos.

He arribat a casa amb 7,23 kilòmetres, amb 47 minuts, a una mitja de 9,2km/h i un desnivell positiu de 299 metres i 322 metres de negatiu. La mitja cardíaca de 132 ppm que es el meu 75% i la màxima de 85% que es el 151 ppm. En el meu cas, el consum energètic de 586 kcal i una mitja de cadència de 77 rpm.

Aquí us deixo el track d’avui, hi ha algun error petit, hi ha hagut un parell de punts que m’he acollonit i he hagut de mirar i fer endarrere per poder baixar-los.

Total distance: 7261 m
Total climbing: 302 m
Total descent: -325 m
Download file: 18_08_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix