Aquest matí de dimarts, havíem quedat amb el David per pujar al cim del Cambre d’Aze, però he volgut sortir d’hora aquest matí a veure si aconseguia fer la trialera de Enduro 7, no l’havia trobat mai abans i el David em va dir per on passa, així que he sortit amb aquesta idea.

M’he llevat sense despertador i cap a les 8 he sortit de casa en direcció a la pista verda de rigor. Un pel més de fred que ahir, tot i que amb sol, una temperatura molt bona. He pujat la pista verda un pel més ràpida que ahir, però poc, he mirat de mantenir una cadència rondant els 80 rpm i mirar de pujar amb 3 pinyons, tot i que en algun punt he hagut de posar el segon.

He seguir per la mateixa ruta que ahir fins el telecadira, tot perfecte. Des d’allà he anat a buscar l’inici de la trialera d’enduro 6, la que vaig baixar ahir i he seguit fins a creuar la pista vermella Paul Rivelle, just després de la pista, seguint el mateix camí que et dur a la Coulée Font Frede, hi ha una entrada a mà dreta que diu Enduro 7, crec que a l’hivern aquest camí no hi era, perquè no recordo haver-la vist.

L’entrada esta bastant tapada, però un cop t’hi fiques, no té cap mena de problema ni de pèrdua. Es ràpida i tècnica com la d’Enduro 6, m’ha agradat. El que no m’ha agradat gaire, però té sentit, es que creua un parell de vegades la pista verda que puja fins el telecadira, per tan has d’anar amb un pel de compte per tal que no vingui ningú, en una de les creuades, si que he vist un cotxe que baixava, tot i que un pel lluny.

La última part, abans d’unir-se amb la Enduro 6, que baixen pel mateix lloc, es molt fosca, el bosc es molt frondós i de cop es fa fosc, es espectacular. La trialera va fent revolts constantment amb fustes per poder forçar el derrapatge, però jo no en sé prou per baixar així. Un cop a baix, has de girar a la dreta i anar a buscar la pista verda que va al creuament de Eine, i baixar fins a la part final de l’Enduro 6, baixen plegades.

La part final es molt divertida, avui he fet el primer salt que hi ha, un pel alt per mi, però com que hi ha marge, he mirat de saltar aixecant només la roda de davant i deixant-me anar, i cap problema. La segona part que té una pedra grossa per baixar que es pot fer per l’esquerre, com vaig fer ahir, he encarat la pedra, m’ha agafat un pel de por quan he vist la baixada des de dalt de la pedra, però he acabat notant que el meu cul ha tocat la roda de darrera, i cap problema.

He arribat al final de la pista Enduro 6 i m’he anat cap a casa per la mateixa via que havia agafat una estona abans. En total m’han sortit 9,56 kilòmetres que he fet en 56,43 minuts, a una velocitat mitjana de 10,1 km/h, en el meu cas un consum energètic de 754kcal, una freqüència cardíaca mitja de 138 ppm que es el meu 77% i una màxima del 88% que son 155 ppm, un desnivell positiu de 395 metres i el negatiu de 403 metres, una mitja de cadència de 73 rpm.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 9572 m
Total climbing: 399 m
Total descent: -408 m
Download file: 16_08_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix