Ahir vàrem marxar de Villanueva de Jiloca, després de 2 setmanes, ha esta més que bé. Vàrem arribar a França, a la Cerdanya, a Saint Pierre dels Forcats, on habitualment surto a l’hivern, però aquesta vegada amb la Cannondale Trigger 1, a veure que tal.

Aquest matí m’he llevat, sense despertador a quarts de vuit, he sortit cap a les 8 i he anat a pujar la pista verda de rigor. Molt bon temps, sol i res de fred, així que he encarat la pista amunt i m’he adonat que no pujava gaire més de pressa que amb la FatBike, la Felt DD30 també dur un 2×10 i la rel.lació ha estat més o menys la mateixa tota l’estona.

He pujar per la verda de di rigor fins el creuament de Eine, he seguit pujat fins al telecadira i m’ha costa més o menys el mateix temps, cosa que m’ha sobtat.

Si que en algun moment he pujat un pinyó més que amb la FatBike, però per la resta, he anat igual. Amb la FatBike i amb neu, es més planer i no es noten tan les pedres, però la neu frena i la bici pesa més, amb la Cannondale es noten molt més les pedres i no he pogut anar gaire més ràpid. He arribat al telecadira amb uns 34 minuts aproximadament, que es un temps que he fet amb la FatBike amb neu dura.

Avui em venia de gust baixar per la trialera que es diu Enduro 6, així que he seguit per la pista que fa la volta per darrera, passa per la verda que ve de dalt de tot, creua el final de la negra i comença a baixar uns metres abans de creuar el telearrastre que puja fins a l’inici de la negra.

Allà he fet parada i foto, m’he calçat la GoPro Session al cap i m’he tirat avall. La veritat es que he gaudit molt, molt més que a l’hivern, bici amb tija telescòpica i res de por de que rellisqui la roda per la neu i la roda grossa ajuda. He anat baixant sense molt velocitat, no sóc un expert amb les pistes d’enduro, un parell de salts, que he intentat fer, però m’ha sortit de ridícul tirant a patètic.

He arribat al final de la pista Enduro 6 i m’he anat cap a casa per la mateixa via que havia agafat una estona abans. En total m’han sortit 8 kilòmetres 590 metres que he fet en 52 minuts, a una velocitat mitjana de 11 km/h, en el meu cas un consum energètic de 762kcal, una freqüència cardíaca mitja de 138 ppm i una màxima de 157 ppm, un desnivell positiu de 359 metres i el negatiu exactament igual.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 8600 m
Total climbing: 286 m
Total descent: -369 m
Download file: 15_08_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix