Sortida a provar la Cannondale

Ahir em van arribar els cargols del basculant nous, els que duia eren un pel vells i vaig pensar en canviar-los ja fa temps.

A la que desmunto el que estava en pitjors condicions, m’adono de nou que el rodament del basculant havia desaparegut, tornava a estar sense boles. Em volia morir, merda de cargols i merda de rodaments. Tenen físicament uns 650km, els va muntar el Fer nous a l’octubre de l’any passat i no he sortit en 5 mesos aquest any i a més he fet servir la Felt durant unes setmanes.

Vaig trucar al Fer un pel desesperat, aquest cap de setmana toca Meridià Verd i jo sense bici.

Aquest matí m’he apropat a BikeIT, anaven el Fer i el Vitic a tope de feina, per tan he demanat si em podia posar en una cantonadeta i anar fent jo mateix, el Fer m’ha localitzat 6 rodaments de 10x19x5 d’ample, que es el que em calia. Al final només n’he canviat 2, els que toquen el triangle de l’amortidor, la resta estaven bé. M’ha costat de treure, el primer que estava desintegrat ha sortit més o menys bé, el segon l’he hagut d’escalfar, gracies al Fer i al final ha sortit. Líquid per fixar els rodaments al basculant i muntatge de nou amb els 6 cargols nous.

A la tarda he sortit sol, he fet Campdasens per Vallcarca i tornar. Pujant a Campdasens m’he adonat mirant la cadena al plat petit, que hi havia un cargol dels que fixen els plats a l’aranya fluix. He parat i l’he encargolat, aprofitant he apretat la resta també.

He arribat a casa, i he comprovat amb la dinamomètrica que els cargols que he muntat estiguessin bé, i si, cap moviment. Aprofitant he apretat tots els cargols dels plats a l’aranya i he comprovat la resta de cargols de la bici tots bé, menys els que agafen el manillar a la potencia que estaven fluixos, els de canvi i els de fre. Sort que ho he mirat, això de moure’t amb bici pel Garraf destrossa les bicicletes i les afluixa totes.

En total he fet 27.06km amb 1h i 21minuts, a una mitja de 19,9km/h, un pelet més lent que les últimes vegades, però avui tot i que he sortit amb el ganivet a la boca, no he anat a matar. El consum calòric de 1412kcal, la freqüència cardíaca mitja de 155 ppm i la màxima de 175 ppm. Es nota que he sortit amb el ganivet a la boca… la cadència de 81 rpm, torno a portar una cadència correcte, el desnivell de 593 metres en positiu i de 611 en negatiu. La velocitat màxima de 55,9km/h que ha estat baixant de Mas Quadrell cap a Vallcarca, m’he espantat i tot quan he mirat el contakilòmetres baixant, he anat un pel massa ràpid crec. La fita baixant com sempre, m’encanta…

No crec que torni a publicar més fins el Meridià Verd el cap de setmana. Suposo que faré algun post des de el telèfon i el diumenge al arribar a casa faré el resum de la ruta.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix

Leave a Reply

Sortida a provar la Cannondale

Ahir em van arribar els cargols del basculant nous, els que duia eren un pel vells i vaig pensar en canviar-los ja fa temps.

A la que desmunto el que estava en pitjors condicions, m’adono de nou que el rodament del basculant havia desaparegut, tornava a estar sense boles. Em volia morir, merda de cargols i merda de rodaments. Tenen físicament uns 650km, els va muntar el Fer nous a l’octubre de l’any passat i no he sortit en 5 mesos aquest any i a més he fet servir la Felt durant unes setmanes.

Vaig trucar al Fer un pel desesperat, aquest cap de setmana toca Meridià Verd i jo sense bici.

Aquest matí m’he apropat a BikeIT, anaven el Fer i el Vitic a tope de feina, per tan he demanat si em podia posar en una cantonadeta i anar fent jo mateix, el Fer m’ha localitzat 6 rodaments de 10x19x5 d’ample, que es el que em calia. Al final només n’he canviat 2, els que toquen el triangle de l’amortidor, la resta estaven bé. M’ha costat de treure, el primer que estava desintegrat ha sortit més o menys bé, el segon l’he hagut d’escalfar, gracies al Fer i al final ha sortit. Líquid per fixar els rodaments al basculant i muntatge de nou amb els 6 cargols nous.

A la tarda he sortit sol, he fet Campdasens per Vallcarca i tornar. Pujant a Campdasens m’he adonat mirant la cadena al plat petit, que hi havia un cargol dels que fixen els plats a l’aranya fluix. He parat i l’he encargolat, aprofitant he apretat la resta també.

He arribat a casa, i he comprovat amb la dinamomètrica que els cargols que he muntat estiguessin bé, i si, cap moviment. Aprofitant he apretat tots els cargols dels plats a l’aranya i he comprovat la resta de cargols de la bici tots bé, menys els que agafen el manillar a la potencia que estaven fluixos, els de canvi i els de fre. Sort que ho he mirat, això de moure’t amb bici pel Garraf destrossa les bicicletes i les afluixa totes.

En total he fet 27.06km amb 1h i 21minuts, a una mitja de 19,9km/h, un pelet més lent que les últimes vegades, però avui tot i que he sortit amb el ganivet a la boca, no he anat a matar. El consum calòric de 1412kcal, la freqüència cardíaca mitja de 155 ppm i la màxima de 175 ppm. Es nota que he sortit amb el ganivet a la boca… la cadència de 81 rpm, torno a portar una cadència correcte, el desnivell de 593 metres en positiu i de 611 en negatiu. La velocitat màxima de 55,9km/h que ha estat baixant de Mas Quadrell cap a Vallcarca, m’he espantat i tot quan he mirat el contakilòmetres baixant, he anat un pel massa ràpid crec. La fita baixant com sempre, m’encanta…

No crec que torni a publicar més fins el Meridià Verd el cap de setmana. Suposo que faré algun post des de el telèfon i el diumenge al arribar a casa faré el resum de la ruta.

Raül

Comparteix

Leave a Reply

UA-177326818-1