Aquest matí hem quedat el David i jo per fer una tirada llarga, al final hem suspès el Meridià Verd per la previsió de pluges que no ha estat tant i cadascú ha fet un pel el que ha volgut/pogut, el David i jo hem sortit avui per fer la ruta de la cursa de Canyelles del 2012, però en el meu cas des de Sitges i en el seu des de Vilanova.

Hem quedat a les 7 al pàrquing de l’hospital de Sant Antoni Abad de Vilanova, he sortit de casa a es 6:15 aproximadament direcció cap a Sant Pere de Ribes, per anar cap a Vilanova per darrera del castell i passant per davant de l’antic casino de Barcelona.

La ruta ja la tenia marcada, però suposo que quan hi vàrem passar no hi havia tanta pedra com m’he trobat avui en alguns punta abans d’arribar a Vilanova.

He arribat a les 7:05 a Vilanova i hem agafat camí cap als Balcons per desviar-nos i anar a parar a la urbanització que hi ha a Canyelles, la primera que es troba anant des de Vilanova, tot per pista. Allà hem anat a parar al poble, hem sortit per darrera del poble, deixant la C15 a mà dreta per acabar pujant cap al Pic de l’Àliga per asfalt, es un tros horrible.

D’allà per pista cap al Castell de Sant Miquel d’Olèrdola, d’allà hem anat passant per una sèrie de camins que no em conec, per tan no puc dir gaire clar per on passaven, però anàvem a prop de Viladellops, per acabar anant a parar a la pista típica de Les Gunyoles.

Hem parat a fer una clara i una botifarra amb pa amb tomàquet al poble que hi ha just abans de començar a pujar cal a Les Gunyoles. Hem menjat prou bé, en encabat, tornem-hi.

Hem baixat per un corriol un pel complicat just abans d’arribar a les Gunyoles i el camí de tornada, ha estat més o menys el mateix fins arribar a una pujada que sense cap arbre ens ha recordat que eren les 12 del migdia. Tan el David com jo hem sortit amb protecció 50, però suposo que a aquella hora ja no feia gran cosa la protecció, així que hem notat el sol de ple.

Des de dalt d’aquesta pujada forta, ja hem vist a l’horitzó Canyelles, i hem anat tirant fins arribar al poble. Allà ens hem encigalat passant per la riera en contes de per la carretera, la veritat es que ha estat curt, uns 300 metres no més, però ple d’esbarzers.

Ens hem separat, el David ha tirat cap a Vilanova i jo cap a Sitges, passant per Sant Pere de Ribes. Encara m’ha quedat la última encigalada, resulta que el camí de tornada que tenia planificat esta tallat per la C15, i he hagut de saltar una tanca metàl·lica d’entrada i una de sortida per mirar de seguir més o menys el mateix recorregut que tenia marcat.

Un cop a les antenes de Sant Pere de Ribes, he tirat pel carrer sense asfaltar que puja a les antenes, buscant l’hospital els Camils, hi he arribat i d’allà he vist una pista que deia Vilanova i la Geltrú, així que m’hi he ficat. Al cap d’uns metres he anat agafant pistes paral·leles amb la idea d’anar a parar a Puigmoltó, i me n’he sortit. Des de Puigmoltó cap a Sitges per l’Autòdrom i pel passeig fins a casa, que he arribat just a els 13:00.

En total m’han sortit 82,91km que he fet amb 5 hores 29 minuts pedalant, la mitja de 15,1km/h. La velocitat màxima de 53,5km/h i el meu consum energètic de 3993kcal, avui puc menjar de tot. La freqüència cardíaca mitja de 140 ppm, prou bé per se la mitja i no haver apretat gaire en cap moment, la màxima de 234 ppm, crec que un error que segurament per falta de contacte amb la cinta ha fet que pujes molt per sobre del 100%, no té sentit. La cadència mitja de 77 rpm, molt bona, el desnivell positiu de 1705 metres i el negatiu de 1723 metres.

La setmana vinent més, tot i que no amb el David que per temes d’agenda no ens veurem fins a la tornada de vacances a mitjans d’agost. Com bé ha dit, la pega es que hem fet una bona ruta i no ens hem fet cap foto per penjar-la i recordar-la.

Espero sortir algun dia entre setmana, encara que sigui amb la Yolanda, a veure si agafa un ritme de sortir amb la bici un pel digne.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix