El Fer, el Santi, l’Anna, el David i jo (Raül)

Aquest matí hem quedat a les 7:30 al Caprabo, sense idea fixe de fer. Poc fang per la ploguda que va fer ahir a la nit, un pel moll, però poc fang, millor.

Hi havia el David Villagrasa, l’Anna i el Santi quan he arribat, faltaven pocs minuts per dos quarts. Hem esperat una estona per si apareixia el Pep, un noi que ens va dir de sortir amb nosaltres, però el que ha aparegut a sorpresa de tots ha estat el Fer. Avui hi havia un Downhill a Barcelona, però al final hi ha hagut canvi de plans i no hi ha anat, a veure-ho, no pas a córrer.

Hem pujat la Fita i hem baixat els Holandesos, pujada cap a Jafra i seguint el camí cap a la Plana Novella, a l’esquerre, saltant la cadena que hi ha. Als pocs metres hi ha un corriol molt tapat al principi que baixa cap a la riera que ens deixa al començament de la pujada dels Massets venint de La Fassina, primera trialera del dia.

Com que venia el David, hem mirat d’adaptar la sortida a l’esdeveniment!

Pujada a Quatre Camins pel camí normal i baixada als Massets de Baix per la trialera que hi ha de Quatre Camins cap a Valles Altos, a l’esquerre. Hem pujat de nou pel corriol que va al costat de la pista que hem fet abans per anar a Quatre Camins i hem baixat de nou un altre corriol per anar a buscar la pista que ens dur a darrera de Olivella, diguem que baixant de Quatre Camins cap a Olivella, a mà esquerra hi ha una pista, als 200 o 300 metres hi ha una trialera que baixa a l’esquerra, la que hem fet.

Avall cap a la urbanització de Valles Altos de nou i per la pista recta cap a Mas Milà, que sense arribar-hi a mà esquerra hi ha un corriol que puja de nou i ens deixa a la carretera que baixa cap a Sant Pere de Ribes de dalt de tot de la urbanització de Valles Altos.

Hem agafat un corriol molt tapat que fa anys que no hi passàvem, més trialeres per anar a buscar el Sitges a Sant Pere de Ribes per muntanya i tornar pel camp de vol i per l’autòdrom. El Fer s’ha quedat a Ribes, la resta hem anat tirant cap a Sitges.

En resum, pocs quilòmetres i molta trialera. El David content i l’Anna ha petit un pelet, ja que no es troba molt còmoda en segons quines baixades ni pujades encara, li cal més pràctica i equilibri.

A mi m’han sortit 31,25km que hem fet en 2 hores 22 minuts a una mitja de 13,1km/h, amb una velocitat màxima de 47,5km/h. En el meu cas, el consum energètic de 1656kcal, la freqüència mitja de 134ppm i la màxima de 205 ppm, avui pot ser, hi ha hagut algun punt de pujada de pulsacions. La cadència baixa de 75 rpm, però el tipus de ruta ja es per això. El desnivell de 683 metres positius i de 698 metres negatius.

La setmana vinent més, en el meu cas, segurament dissabte, diumenge haig de treballar per la tarda i prefereixo estar el matí amb la família fent alguna cosa.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix