Sortida amb la Yolanda

Avui m’he tirat un pel a la piscina i hem fet la Fita de sortida, un pel cansada, però l’ha pujat bé. La pega de fer la Fita, es que puges i puges i puges i quan veus que allò ja esta al final, segueixes pujant.

Un cop a dalt, hem anat cap als Caçadors i fins als Holandesos, allà hem donat la volta i de tornada. Curiós perquè pujant ens hi hem estat 50 minuts llargs i baixant justos 20 minuts, i això que li fa un pel de por la baixada, encara no li té agafada la confiança necessària a la bicicleta, ja arribarà.

Avui s’ha adonat que la posició a la bici no es la més còmode, per fi, necessita una talla M i porta la S de la Elisenda, amb la que deia que estava la mar de còmode, però avui ha començat a notar que no.

Hem agafat bici nova, al final de segona mà no hem trobat res amb cara i ulls a preus dignes. Hem agafat una Qüer, la CRX 27.5. De components, res de l’altre mon, però suficients per poder sortir i aguantar la primera bici un temps i a més amb talla M i amb roda de 650b, suposo que el dia que toqui vendre-la per agafar-ne una de nova, serà més senzill que només una 26.

Hem fet 14km amb una hora i vint i dos minuts, a un ritme de 9,6km/h, amb un consum energètic en el meu cas de 683 kcal, la freqüència cardíaca mitja de 104 ppm i una màxima de 144 ppm, molt baixeta, però el ritme de la Yolanda es baix. La cadència mitja de 55 ppm i el desnivell, atenció per ser el segon dia de 296 metres positius i 281 metres negatius, tot i que ella em deia que li semblaven 3000 metres positius.

La propera, ja veurem, espero que el dissabte vinent o potser demà dilluns.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix

Leave a Reply

Sortida amb la Yolanda

Avui m’he tirat un pel a la piscina i hem fet la Fita de sortida, un pel cansada, però l’ha pujat bé. La pega de fer la Fita, es que puges i puges i puges i quan veus que allò ja esta al final, segueixes pujant.

Un cop a dalt, hem anat cap als Caçadors i fins als Holandesos, allà hem donat la volta i de tornada. Curiós perquè pujant ens hi hem estat 50 minuts llargs i baixant justos 20 minuts, i això que li fa un pel de por la baixada, encara no li té agafada la confiança necessària a la bicicleta, ja arribarà.

Avui s’ha adonat que la posició a la bici no es la més còmode, per fi, necessita una talla M i porta la S de la Elisenda, amb la que deia que estava la mar de còmode, però avui ha començat a notar que no.

Hem agafat bici nova, al final de segona mà no hem trobat res amb cara i ulls a preus dignes. Hem agafat una Qüer, la CRX 27.5. De components, res de l’altre mon, però suficients per poder sortir i aguantar la primera bici un temps i a més amb talla M i amb roda de 650b, suposo que el dia que toqui vendre-la per agafar-ne una de nova, serà més senzill que només una 26.

Hem fet 14km amb una hora i vint i dos minuts, a un ritme de 9,6km/h, amb un consum energètic en el meu cas de 683 kcal, la freqüència cardíaca mitja de 104 ppm i una màxima de 144 ppm, molt baixeta, però el ritme de la Yolanda es baix. La cadència mitja de 55 ppm i el desnivell, atenció per ser el segon dia de 296 metres positius i 281 metres negatius, tot i que ella em deia que li semblaven 3000 metres positius.

La propera, ja veurem, espero que el dissabte vinent o potser demà dilluns.

Raül

Comparteix

Leave a Reply

UA-177326818-1