Avui he treballat des de casa, de tan en tan puc fer-ho.

Al migdia m’he canviat i he marxat amb la bici a intentar veure la diferencia de temps que feia amb la Cannondale Rize 1 Carbon versus la Felt Edict Nine de 29” que ja no tinc.

La ruta la vaig fer amb la Felt i el temps va ser espectacular, vaig baixar minuts el millor temps que tenia l’any passat. Es a dir, el mateix temps sortint des de la porta de casa que des de la Farmàcia Benazet, on hi ha quasi un kilòmetre de més. Resultat, la 29” vola, perfecte.

Avui he fet exactament el mateix recorregut amb la Cannondale de 26”, amb la idea de intentar igualar el mateix temps, tot i sabent que amb rodes de 26” es molt més lent.

M’he sorprès molt, quan he arribat a dalt de tot de Campdàsens amb 54 minuts 15 segons, contant que n’he perdut com a 30 arribant a Vallcarca on hi havia un ramat d’ovelles que m’han fet parar.

He tardat menys amb la Cannondale de 26” que amb la Felt de 29”, cosa que no té sentit.

L’únic sentit que li trobo es que estigui un pel més en forma ara que fa un mes i poc quan vaig fer la mateixa ruta amb la Felt.

La veritat es que estic gratament sorprès del ritme, tot s’ha de dir que he sortit a matar i no he baixat el ritme en cap moment.

En total m’han sortit 27,20km que he fet amb 1 hora 19 minuts i 45 segons, amb una velocitat mitja de 20,5km/h. La velocitat mitja que vaig dur amb la Felt era de 19,6km/h. La velocitat màxima ha estat baixant la Fita, he arribat a 54,7km/h contant que m’he creuat amb un Nissan 4×4 que pujava creient que tot el camí era per ell. El consum energètic de 1501kcal.

Curiosament, i aquí pot estar la resposta, la freqüència cardíaca mitja ha estat de 157 ppm, la vegada de la Felt amb 159 ppm, un pelet més alta i la màxima de 179 ppm avui i amb la Felt de 181 ppm. Es a dir, estic un pelet més en forma.

La cadència d’avui, de llibre, 80 rpm clavats i amb la Felt vaig fer 72 rpm. Em va costar molt poder arribar a mitges de 80 amb la Felt, habitualment estava sobre els 70 o per sota, suposo que el 2×10 i les rodes de 29 ajuden a que la cadència sigui tan baixeta. El desnivell, com sempre 620 positius i 616 negatius.

El diumenge al matí sortida oficial, a les 7 al Caprabo, el que no tinc clar es si sortirem també el dissabte amb la Yolanda, ja veurem.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix