Avui 1 de maig hem sortit amb bici, tot i ser el dia del treballador.

Hem quedat a les 7:30 al garatge i avui venien el Gaizka i el Fer i a més havia quedat amb el Xavi i el Damià que no havíem sortit mai plegats encara.

Hem fet la fita tranquil·lament, hem anat cap a la casa nova, tot i que nosaltres li diem la casa dels holandesos, i hem baixat per la pista estreteta fins a sobre de Ca la Fasina, d’allí cap a Jafre. He aconseguit pujar la trialera de Jafra sense posar el peu a terra, per primera vegada!!!

Hem baixat cap als Masets i hem fet la pujada de rigor anant a buscar el GR5 cap a Can Grau. Un cop allí, hem anat a buscar la pista que dur de Can Grau a Olesa de Bonesvalls i hem baixat cap a la masia que hi ha a baix i et queda a sobre Santa Susana. Per això li diem a aquesta ruta Santa Susana.

La baixada espectacular. El Damià no la coneixia i el Xavi no l’havia feta mai amb bici. Tot i s’ha de dir, que el Xavi ha volat per sobre de la bici i ha tocat terra, poca cosa, un pelet de sang al colze i llestos. Això li passa per dur una bici amb automàtics i no portar-los a les sabates…

Des de baix de tot hem anat cap a Olivella i cop sortim a la carretera el Damià ens ha ensenyat una tornada nova, nova per mi el Fer i el Gaizka ja l’havien feta.

Hem anat per la carretera, tot i que he vist a la tornada amb el CompeGPS que hi ha camí, fins a la masia que hi ha just després de creuar el pont que passa per sobre de la riera i d’allí a l’esquerra, per anar a parar a Mas Milà.

De Mas Milà tornada cap a Valles Altos per una pista coneguda, tot i que feia temps que no hi ciclavem, però el Damià ens ha ensenyat una draçera molt bonica per anar a Valles Altos sense haver de passar per asfalt, prometo que la repetirem sovint, està molt bé.

Un cop a dalt de tot i ja a la carretera, hi ha una trialera tècnica que ens ha dut de nou al carrer que agafem habitualment quan baixem per darrera de la granja de Can Pere i hem tornat cap a Sitges pel caminet típic de la riera.

Just al creuament de Sitges a Ribes, el Fer ha marxat cap a Ribes i nosaltres hem seguit cap a Sitges.

Hem acabat la ruta amb 3 hores 52 minuts, a un ritme molt lent, tot s’ha de dir que el Xavi ha punxat i hem anat parant, així que no sé ells, però jo em dono per content. En el meu cas el consum energètic de 2652Kcal, una mitja de 138 ppm i una màxima de 181 ppm, es a dir molt tranquil i molt bé. En kilòmetres m’han sortit 36,81Km tot i que després de passar la ruta pel CompeGPS i arreglar-la per penjar-la, m’han sortit 35,55km amb un desnivell acumulat de 1326 metres.

La veritat es que ha estat una sortida molt maca, tan per la ruta com per la gent que ens ha acompanyat avui. Espero que no sigui la última vegada que ens acompanyin, el Xavi ens ha promès que repetiria i es però que el Damià també i la ruta estic segur que la farem més d’una i 2 vegades aquesta temporada.

Us deixo a continuació unes fotos de la sortida d’avui. He publicat també la ruta ja a la web com a un afegit de la ruta de Santa Susana i també hi ha les fotos.

La setmana vinent més, espero que puguem sortir el diumenge.

Digues si t'ha agradat

Comparteix