Avui hem fet el Fer i jo la última sortida de l’any (crec).

La veritat es que per feina i amb el començament de la temporada d’esquí la BTT queda en segon lloc, i possiblement fem o faci alguna sortida però serà esporàdica, fins a l’abril que ja definitivament no quedarà neu a les estacions del Pirineu.

Avui hem anat fins a Santa Susana (la ruta ja està publicada) seguint un tros del Jafra Natura 2008 que m’he descarregat d’Internet. Crec que amb la sortida d’avui ja no ens queda res per fer amb BTT pel parc natural, diria que ens ho hem recorregut tot i tot està publicat a la web.

La veritat es que a les 8 del matí he tingut problemes amb l’oli de la cadena i això que es un oli que sembla aigua de líquid que es, estava solidificat pel fred, l’he escalfat amb les mans uns minuts i un cop ha tocat la cadena ha tornat a passar de líquid a una mena de pasta com si fos greix a sobre de la cadena. En resum feia fred.

Jo he sortit amb samarreta curta, a sota de la jaqueta de la Bike i a sobre l’armilla paravent de Berga, el Fer sense parlar-nos ha vingut igual. Als peus m’he posat 2 mitjons i tot i amb això al principi hem passat un pelet de fred, passat Ca Marcé la humitat i la falta de sol feia que el fred entrés fins ben a dins del cos, però s’ha anat passant al cap dels minuts.

Hem anat a Santa Susana pel GR92.3 que es desvia de la pista principal de Can Gran a Olesa de Bonesvalls i la veritat es que hem gaudit moltíssim, una pista molt ràpida, molt llarga i a vegades un pelet tècnica, estic segur que la repetirem, ens ho hem passat molt bé.

Deixo unes fotos del primer bassal d’aigua que hem trobat glaçat, n’hem trobat més d’un i la rosada glaçada i blanca també, però ja no hi havia ganes de fotos.

Raül

 

 

DSC01025

Primer bassal d’aigua glaçada, just al creuament després de Can Marcé per anar a La Fassina i els Massets a l’esquerra i a Jafra i La Plana Novella a la dreta.

DSC01027

Aquesta té un pel de trampa, el glaç es trencaba fàcilment amb un mínim de pes, així que…

DSC01026

Aquí hi ha el resultat després de fer un pelet de res de pressió, la capa de glaç no era gaire grossa.

DSC01028

El Fer i jo un cop hem agafat la pista de Santa Susana (al darrera) i Olivella (seguint recte).

Digues si t'ha agradat

Comparteix