Ahir varen sortir per Vic el Gaizka, el Fer, el Vitic, el Diego (germà del Fer) i un amic del Vitic. Van fer 75 kilòmetres amb un desnivell acumulat molt dur i varen arribar a casa massa tard, suposo que més tard de les 10 de la nit. Jo no hi vaig anar.

Avui havíem quedat per sortir a les 8:15 un pelet més tard del que és habitual, ja que els calia dormir. Al final entre una cosa i l’altre a les 8:30 sortíem del Caprabo, el Fer, el Gaizka, el Vitic, el Diego i jo. Som els 5 que anirem a fer Track de Diables.

Ens calia fer kilòmetres, però l’estat físic dels 4 era més lent que el meu, que ahir no vaig fer la gran pedalada. Hem pujat la fita lentets, tot i que jo hi he posat una rel.lació més alta per tal de fer més esforça que la resta, jo anava fresc.

En si hem repetit quasi al 100% la sortida de la setmana passada, hem anat a la Casa dels Holandesos, hem baixat a Jafra, Masets, trialera del GR5 cap a Can Grau i en contes de caure cap a Santa Susana ho hem fet al primer desviament a l’esquerra, on està marcat amb un cartell on diu PR. La baixada no es tan maca com la que ens porta just a sota de Santa Susana però es més curta. D’allí a la carretera d’Olivella i per pista fins a Mas Milà i tornada cap a Ribes i Sitges per Valles Altos.

Com que anàvem un pel lents perquè les cames dels altres no donàvem per gaire, els he deixat just al creuament que ens duia a Valles Altos des de la pista de davant de Mas Milà.

Tenia un pel de pressa i era ja massa tard.

La tornada a un ritme més fort i tot bé.

En total a mi m’han sortit 33,70km que hem fet amb 3 hores 6 minuts, realment lents. La mitja que m’ha sortit es de 10,9km/h, que pel tipus de ruta es anar a passeig, tot i que es plenament comprensible que després de 75 kilòmetres i 9 hores en total, tinguessin el cul i les cames mortes. Ja ens tocarà a final de maig a la sortida de Track de Diables.

2061kcal, mitja de 137ppm i desnivell de 1130 metres.

La setmana vinent no crec que pugui sortir, a veure si al final puc enllestir tot el que haig de fer i em puc escapar, però ho dubto.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix