M’he llevat a d’hora, com sempre a les 5, he tret el gos, i he preparat la bici per sortir. Tenia poques ganes, molt poques ganes, però m’he obligat a sortir. Volia fer un Campdasens i ampliar-ho amb la ruta d’ahir, però la veritat, es que no m’hi he vist amb cor.

He sortit de casa que devien ser les 6 i 10 aproximadament, he trobat un conegut que anava a caminar al passeig, ens hem posat a parlar, amb distància de seguretat, però he hagut de dir-li que marxava a les 6 i 22, segons el meu GPS, que per cert, ja s’havia apagat.

He pujat el carrer de casa amb poques ganes, molt poques.

He pujat la Fita, no he estat capaç de mantenir el ritme de rigor. Un cop a dalt, he baixat directe, passat els Caçadors, cap a Mas Quadrell i Vallcarca.

El ritme de baixada, el de sempre, pocs frens i llestos. Un cop a Vallcarca, he mirat de mantenir una pedalada constant i rodona, si més no la pujada fins a Can Granada, ha anat més o menys bé, puc veure el Torque i el Smoothness al GPS i això m’ajuda a controlar la musculatura.

Un cop a dalt, passada la masia de Can Granada he parat a la segona masia, hi havia una llum molt maca, he fet un parell de fotos i he seguit pujant.

He passat Campdasens, he fet el cim, he baixat per Can Lluçà i he girat a la dreta cap a Vallgrassa després de la cadena, aquí he trobat el primer ciclista.

He anat a buscar la trialera de l’esquerre, es un corriol sense dificultat, però que per acabar d’arrodonir el dia, he pensat que estaria bé. Li afegeix un quilòmetre aproximadament a la ruta, que no es res.

Després surts de nou a la mateixa pista, just a la baixada de ciment i tornada cap als Holandesos, d’allà fins als Caçadors i baixada cap al Caprabo, això si, amb la trialera del revolt, que cada dia esta més justa, però em segueix agradant bastant.

He arribat a casa amb 28,07km que he fet amb 1h 29m, a una mitja de 18,8km/h, lent, però avui no hi havia ganes. Un desnivell positiu de 64 metres, negatiu de 630 metres, una mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 73% i una màxima de 156 ppm que és el meu 90%. Un consum energètic en el meu cas de 1079 calories, una potència mitja de 201W, una màxima de 1017W, una cadència mitja de 73 rpm i una bona temperatura, mínima de 11 graus i màxima de 19 graus, encara es pot sortir als matins sense passar molta calor.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 28236 m
Total climbing: 667 m
Total descent: -668 m
Download file: 20_05_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix