Ahir dilluns de Sant Esteve vàrem quedar per sortir per Sitges, al final vaig enviar un missatge dient que no em veia amb cor de sortir, molt mal de cap, cansat i ganes de llit. Així que em vaig prendre quelcom pel constipat, un té amb mel i al llit de nou.

Aquest matí, ja a la Cerdanya he sortit amb la Greta a les 7:50, hem pujat per la pista verda, l’estació ja esta oberta. La veritat es que no em trobava gaire bé, però he pensat que si feia un esforç li guanyaria distància al constipat, però no ha estat així.

A mida que anava pujant per la verda m’he anat trobant malament, però bàsicament em costava omplir els pulmons d’aire, no tenia gaire força. Hi ha hagut un punt a la verda de la dreta de tot que ha relliscat la bici i he fet peu a terra, he caminat uns 10 metres esperant que el cos respongués millor. He tornar a pedalar, la neu que ha caigut fa uns dies no ha ajudat pas gaire, costava molt pujar, anava trepitjant neu nova tota l’estona.

Un cop he agafat la pista verda que va cap a Eine, ja trepitjada, he pujat molt millor, amb menys esforços, però he pensat en desviar-me a la dreta al primer trencall i evitar seguir pujant, faria una sortida més curta del que tenia previst.

La Greta al meu costat, contenta com sempre que sortim plegat amb la FatBike. He agafat el desviament a la dreta i he baixat fins a trobar que es podia baixar a mà dreta, just seguint el trencall natural de la Coulée. He posat la GoPro al manillar, volia veure com es veia, i bé, la pega es que vibra molt i no es veu gaire bé, però dona una sensació curiosa.

He baixat amb alguna relliscada, però cap ensurt, la FatBike baixa de meravella. La Greta ha vingut al meu costat tota l’estona fins que hem trobat el camí que ve de Eine i va cap a Saint Pierre dels Forcat, hem agafat el camí cap Saint Pierre dels Forcats, m’ha deixat al trencall de la verda i la blava i he baixat per la pista principal fins al telecadira, d’allà cap a casa.

M’he fet una dutxa i m’he ficat al llit, m’he passat el dia al llit amb un constipat important. Crec que aquest matí no hauria d’haver sortit, no tenia cos per fer-ho, em calia llit i acabar de treure el constipat que duc.

Tot i amb això m’han sortit 5,68km que he fet en 40 minuts i 42 segons, a una mitja de 8,4km/h, una velocitat màxima de 49,8km/h, un consum energètic de 377 kcal, una mitja cardíaca de 128 ppm i una màxima de 162 ppm, un desnivell positiu de 227 metres i un negatiu de 222 metres.

Aquí us deixo el track d’avui, curt, però suficient.

Total distance: 5683 m
Total climbing: 229 m
Total descent: -224 m
Download file: 27_12_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix