Aquest matí a les 7:30m he sortit amb la Felt DD30, aquest any amb neumàtics més amples, li he tret els Schwalve JumboJim 4.0 i li he muntat els mateixos però amb 4.8. No he notat diferencia de pes, cosa que em feia un pel de por.

Avui a diferencia de les últimes sortides per la zona amb la FatBike m’he endut la Greta, he pensat que seria una bona opció de sortir a passeig com sortim setmanalment a córrer, però avui amb la bici. Com que la pujada es lenta, ja que pujo per la pista i hi ha inclinació, haig de pujar amb el plat petit i el pinyó més gran, la Greta m’ha pogut acompanyar perfectament.

Hem pujat per la pista verda, però com que l’estació no esta oberta encara però estan fent neu artificial, hi havia tot de muntanyes de neu que no et deixaven pedalar bé. Les zones al voltant de les muntanyes de neu relliscaven molt amb la bici, he hagut de posar peu unes quantes vegades.

Hi havia gel també, però no he tingut cap problema en cap moment, només que si pedalava amb força sobre el gel, la roda perdia tracció i relliscava.

Hem arribat al pla del telecadira la Greta i jo sense gaires problemes, allà hem trobat una persona que caminava amb un gos, la Greta hi ha estat jugant una estona abans de parar a fer-nos la foto de rigor.

Hem baixat per la pista d’Enduro 5, la que hi ha entre el telecadira i la caseta d’emergències dels pisters. La baixada ha estat molt bé, com que no es pot córrer gaire i no venia ningú, la Greta m’ha seguit tota l’estona i no s’ha posat davant de la bici, que em feia un pel de por per si quèiem tots dos.

La trialera de baixada es espectacular, tot i que a l’hivern hi ha un pel de gel, no he tingut cap problema en cap moment, ni he relliscat ni amb la neu ni amb el gel, m’ha agradat molt, com sempre.

He arribat a casa, amb la Greta amb la llengua fora, ja que els últims metres he corregut un pel més i la pobreta em seguia corrent darrera meu, amb una hora i 2 minuts, amb 7,29km, a una velocitat mitja de 7km/h, en el meu cas el consum energètic de 548kcal, la mitja cardíaca de 134 ppm que es le meu 76%, la màxima del 96% que son 163ppm, la velocitat màxima de 31,4km/h el desnivell positiu de 332 metres i el negatiu de 331 metres, contant que he sortit de casa a 1570 metres i he arribat fins a 1900 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 7377 m
Total climbing: 339 m
Total descent: -339 m
Download file: 04-12-2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix