Avui teníem festa a la feina, com que ahir era primer de maig, l’empresa ha decidit moure el festiu a dilluns.

El Jordi, un bon amic i company de feina i jo havíem decidit fer una sortida llarga.

Inicialment volíem anar de Sitges a Tarragona, es una ruta llarga, amb poca dificultat, però que ha d’afegir el temps del transport de tornada.

El Jordi m’ha enviat un whatsapp a les 9 menys poc que sortia de Sant Quitze del Vallés, i això ha significat que hem sortit a les 10 menys poc del matí i ell havia d’estar de tornada a casa després de dinar per fer feina amb els nens, així que hem fet canvi de plans.

Ha aparcat el cotxe davant del Caprabo i hem pujat la Fita, hem baixat els Holandesos i per la casa Nova fins a Jafra on hem pujat fins a la Plana Novella per pista.

D’allà hem anat per pista cap a Begues, la pista típica.

Ens hem desviat a l’esquerre pel corriol que baixa just a la primera casa que es troba a mà esquerre al camí i hem anat fent fins començar a pujar per la pista que va de Begues a Olesa de Bonesvalls per muntanya, la que va paral·lela a la carretera.

Hem fet tots els corriols i trialeres que hi ha, el Jordi ha millorat moltíssim sobre la bici, d’ençà la última vegada que vàrem pedalar plegats, aquest cop no ha hagut de fer peu més que en un punt que s’ha quedat encallat, la resta, ho ha baixat sense problemes.

Hem arribat a la carretera, després de la cimentera i al cap d’una pocs metres a l’esquerre de nou, altre cop per pista hem anat pujant pel camí que dur a La Mola, però sense arribar-hi agafant el desviament a la dreta que baixa a la pista de Olesa de Bonesvalls a Can Grau, un pel abans d’arribar a l’Avenc de l’Esquerrà.

Hem fet una parada al creuament, a menjar una barreta i una segona parada a l’avenc, el Jordi no el coneixia. D’allà hem anat tornant sense problema per pista fins arribat a l’inici de la baixada de Santa Susana, la hem fet.

La última vegada que vàrem sortir plegats el Jordi i jo, la vàrem pujat i com be ha confirmat, es molt més divertida baixant que no pas pujant.

Un cop a baix de tot, hem seguit per Santa Susana de tornada fins a trobar la carretera d’Olivella, i d’allà per la pista que corre al lateral fins cap a Sant Pere de Ribes.

Un cop hem arribar a la urbanització Mas Milà, hem agafat la carretera fina arribar a Can Lloses, ja a Sant Pere de Ribes i d’allà fins a Sitges per camí conegut, la via de tornada de Sitges a Sant Pere de Ribes.

Un cop a Sitges, com que hi havia un pel de temps, hem anat a dinar a Can Llopis, però estava tancat, així que hem dinat al restaurant de la Piscina Municipal. Hem dinat molt bé, braves, pinxo de truita i entranya amb ximixurri, cervesa i de postres un gelat.

A mi en total m’han sortit 56,22km que hem fet en 4 hores 16 minuts sobre la bici, conto que hem estat parats potser un quart d’hora, no gaire més. La mitja ha estat de 13,2km/h, la velocitat màxima de 51,4km/h, en el meu cas el consum energètic de 2836kcal, la mitja cardíaca de 126 ppm i la màxima de 165ppm, un pel baixa la mitja, però això em dona força per afrontar una sortida llarga a aquest ritme sense patir. La mitja de cadència de 66 rpm, el desnivell positiu de 1255 metres i el negatiu de 1273 metres.

Aquï us deixo el track per si el voleu seguir.

Total distance: 56167 m
Total climbing: 1389 m
Total descent: -1408 m
Download file: 02_05_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix