Aquest matí estàvem a les 8 al Caprabo el Santi, el David, l’Anna i jo (Raül). El Fer que havia dit que vindria no hi era.

Per motius que no venen al cas, he hagut de tornar a casa i el David, el Santi i l’Anna han marxat sense mi, i el Fer que m’ha enviat un missatge per whatsapp, que estava a la Fita esperant-nos, allà s’ha quedat.

En contes de fer la ruta original que teníem al cap, la trialera de La Mola, han decidit anar cap a Can Lloses a Sant Pere de Ribes i fer les trialeres del Montgrós.

Els he trucat a tres quarts de nou per saber on eren, ja que he sortit més tard i estaven a Can Lloses, així que he anat cap a Sant Pere de Ribes per carretera per trobar-los el més aviat possible.

El Fer l’hem trucat, però ha sortit i ha deixat el telèfon a casa, així que quan he parlat amb ell a última hora del matí, m’ha dit que ha fet Massets i cap a Can Grau, que com que no ens ha trobat ha fet mitja volta, llàstima.

Un cop ens he trobat a Can Lloses he baixat cap a Ribes i hem anat cap al Castell, hi havia muntada una festa Rave, ple de gent i de furgonetes.

Hem anat pedalant Montgrós amunt fins arribar al cim i hem baixat per la trialera que li agrada al David, la que té unes arrels a mitges. Es molt dura, el David l’ha fet sencera i el Santi ha hagut de tornar a pujar per fer-la sencera, l’Anna i jo la hem fet a peu.

Un cop a baix de tot, a la carretera de Sant Pere de Ribes a Canyelles, al costat del restaurant el Carnivor, hem anat cap a Ribes per carretera i d’allà hem anat a buscar la pista que va de Sitges a Can Lloses, i tornant cap a Sitges hem decidit pujar per un corriol que deia Mas Alba 3 kilòmetres.

La pujada es dura com que s’ha de fet a peu quasi tota, hi ha poc tros que es pugui pedalar.

Un cop a dalt hem baixat per un trencat cap a Mas Alba, molta pedra, però era baixable.

Allà el David ha tirat cap a l’autòdrom, cap a casa, el Santi, l’Anna i jo hem anat cap al cim de Mas Alba per baixar per la trialera que baixa de dalt de tot cap a allà on hi ha obres ara.

Un cop a dalt i veient la hora que era, l’Anna ha decidit baixar per carretera i el Santi i jo hem baixat la trialera. Ràpida i sense perill, però al final vas a parar a un tancat que hem pogut obrir perquè la porta estava sense tancar amb clau, sinó haguéssim hagut de salta al mur.

Cap a casa i hem acabat la ruta ràpidament avui.

A mi m’han sortit, contant que he anat cap a Ribes per carretera, 23,75km que hem fet en 2 hores 2 minuts, a una mitja de 11,7km/h, una velocitat màxima de 57,1km/h, en el meu cas un consum energètic de 1334 kcal, la mitja cardíaca de 135 ppm i la màxima de 172 ppm, la cadència un pel baixa de 67 rpm, el desnivell positiu de 739 metres i el negatiu de 766 metres.

Demà més, sortiré amb el Jordi, company de feina, demà tenim festa a la oficina.

Total distance: 23936 m
Total climbing: 819 m
Total descent: -848 m
Download file: 01_05_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix