Aquesta nit ha plogut en contes de nevar, malament per l’esquí.

Aquest matí a les 7:30 he sortit de casa amb intenció d’anar cap a Planes i pujar per la pista de les antenes amunt, tinc un corriol localitzat, que no he fet mai, i que segons google maps existeix.

El David estava aquí, però demà diumenge corre la mitja marató de Barcelona, per tan avui no ha sortit amb mi. Aquesta tarda marxa capa Sitges, demà tornaré a sortir sol.

He sortit, que començava a sortit el primer raig de llum, i m’he dirigit cap a les pistes, he pujat pista amunt cap al camí que va a Planes, en contes d’anar cap a la caseta de l’escola d’esquí i seguir pel camí normal. Son uns 30 metres, només, però ja d’entrada hi ha hagut una pujada important de pulsacions, però he pujat, la FatBike es increïble amb la tracció a qualsevol terreny, si hi ha cames, es clar…

He seguit el camí, creuat el riu i començat a pujar cap al Pla dels Esquirols. No he trobat gents de neu, només la pista molt molla.

La baixada a Planes sense problemes, com sempre, un cop allà per carretera fins a les antenes i he començat a pujar per la pista amunt.

Hi havia molt de fang, res de neu. Al cap d’una estona, ha començat a ploure, a ploure bastant, res de neu, només aigua i fang al terra.

M’he quedat realment sobtat de notar que tot i el fang, la Felt DD30 va igual, es com si estigués sec. No ha fet cap moviment estrany en cap moment, increïble.

A mida que anava pujant, plovia més i tot però no he tingut cap problema en cap moment, a partir de 1800 metres aproximadament, la pista era gel. Un gel humit que no m’ha relliscat en cap moment, he pedalat molt segur en tot moment.

He seguit pedalant, amb cura, però sense cap problema. La bici no ha fet cap moviment estrany, ni per fang ni per neu, impressionant.

Un cop a dalt de tot, he tirat a l’esquerra, intentant trobar la pista que volia però no he tingut sort. He vist un cartell que deia Enduro i VTT22 a mà dreta, però he seguit recte fins que el camí s’ha fet molt estret i una balla a davant ha acabat el camí. Segons Google Maps hi ha camí, però no l’he trobat.

He fet mitja volta i he anat a buscar el corriol d’Enduro que baixava, m’he tirat avall, tot i que el corriol era molt estret i amb algun revolt, no he tingut cap problema, només un pel de por, però tema meu, en cap punt la bici m’ha fet un “lleig”.

Al cap d’una estona, el corriol s’ha unificat a un corriol que ja coneixia, més ample i que et dur de nou al pla dels esquirols.

D’allà cap a casa, sense problemes.

En total, m’han sortit 13 kilòmetres, que he fet en 1 hora 23 minuts, a una mitja de 9,4km/h. El desnivell positiu ha estat de 402 metres, el negatiu de 399 metres.

Aquí us deixo el track, tot i que té un error perquè he fet marxa endarrere, si voleu fer-lo, podeu.

Total distance: 12999 m
Total climbing: 452 m
Total descent: -446 m
Download file: 2016-02-13.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix