Avui divendres es festa a Barcelona, es la patrona de la ciutat i aquest any es festa, per tan hem pujat a la Cerdanya a passar 3 dies.

El David no ha vingut avui, potser vindrà aquesta tarda, però esta preparant la mitja marató de Barcelona per diumenge, per tan no crec que vulgui sortir demà dissabte, ha de fer bondat.

Aquest matí, al sortir sol, no he volgut embolicar-me en cap ruta estranya, per por a caure bàsicament.

He pujat la pista verda, però a diferencia del que hem fet fins ara amb el David, he pujat per la Château d’Eau. Es la verda que hem baixat amb el David varies vegades, té més inclinació que la pista que fem servir per pujar habitualment, però sobre tot, es que té neu i el David amb la KTM li costa més que a mi amb la Felt DD30.

M’ha costat molt la pujada, però l’he feta sencera fins a dalt. La pega es allà on hi ha més inclinació, tot i ser pista verda, la neu i sobre tot el gel que hi ha a sota de la calor de la setmana no ha ajudat gaire.

Un cop a dalt, al final del telecadira, he començat a baixar i ho he fet per la pista blava que hi ha just per sota del cadira, una pista que no esta oberta, per falta de neu.

Aquest nit i suposo que ahir, ha caigut neu, a la base de l’estació era aigua, però a cota 1900 era neu i la pista estava molt bé, hi havia uns centímetres de neu nova que m’han ajudat a poder baixar sense gaire por.

Un cop he passat per sota del Telecadira, he decidit de baixar per sota, es una pista que es pot fer caminant, tot i que hi ha alguna pedra, però amb la poca neu que hi havia m’ha fet il·lusió provar-la.

He baixat la mar de bé, un pel de trialera s’agraeix. Un cop he trobat un camí a la dreta, l’he seguit, volia saber on anava. Resulta que dur al creuament de la pista blava amb la verda, així que he decidit baixar un pel per la blava fins agafar la blava de la dreta, que esta tancada per falta de neu.

Volia veure com es comportava la bici amb més inclinació i neu.

Es comporta bé, però crec que li falta líquid de fre a darrera, amb el fre al màxim, no derrapa i no acaba de frenar del tot. Ja ens en vàrem adonar a BikeIt el dia que la vaig recollir, però vàrem pensar, deixa que circuli el líquid i que es posi bé, sempre estem a temps de tocar-ho. Ho haurem de tocar.

He arribat a baixa a les 9 i pocs minuts, començaven a pujar les primeres classes de l’escola d’esquí. Es curiós com et mira la gent, amb cara d’estranyats de veure un ciclista baixant per les pistes amb una #fatbike.

En total m’han sortit 6,56km que he fet en 46 minuts, el desnivell màxim de pujada ha estat de 16,1%, la mitja de 10,9%, no esta malament. La velocitat mitja de 8,4km/h, la pujada ha estat dura vui. En el meu cas el consum energètic de 525kcal. La mitja cardíaca de 76%, i algun pic de màxima de 92%. La velocitat màxima d’avui, de 49,10km/k, deu ni do. El desnivell màxim de baixada de 30,5% i la mitja de 21,5%, bona baixada. El desnivell positiu de 332,7 metres i el negatiu de 327,7 metres. L’alçada màxima de 1961 metres, just al final del telecadira.

Total distance: 6591 m
Total climbing: 361 m
Total descent: -357 m
Download file: 2016-02-12.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix