Avui hem sortit el Damià, el Mario, el Santi i jo, el Fer havia de venir però ahir van estar fent ciment a BikeIT i anava mort.

Hem quedat a les 7 al Caprabo i hem anat cap a La Plana Novella, ja que havíem quedat amb el Santi allà a les 7:30, hi hem arribat uns minuts més tard.

Hem seguit pedalant cap a Begues per la pista, hem baixat un cop es troba la masia a mà esquerra i just davant de la masia el cartell de la gossera a mà esquerra cap a Begues, però sense entrar al poble.

D’allà pujada cap a la pista que ens dur cap a Olesa de Bonesvalls, pista ràpida i còmode. El Damià com sempre es queixa de que no esta en forma, però a la que vol, fa unes apretades de cames que el perdem de vista en segons. Molt de queixar-se, però crec que es ja per vici…

Hem agafat, baixant, un corriol que no havíem fet mai, seguint un GR avall per un corriol tipus trialera però sense massa complicació, ràpid i divertit que ens ha dut a la pista principal on han aparegut el Santi i el Mario que s’han colat i han baixat per pista.

Hem anat seguint la pista però en contes d’agafar la sortida a la carretera, just a l’alçada de la cantera, hem anat a l’esquerra seguint per un corriol ciclable en un 98% que ens ha deixat just uns metres abans d’haver d’agafar la pujada a mà esquerra que té la pujada encimentada tan dura. D’allà hem anat baixant fins a trobat la pista principal que va de Olesa a Can Grau, un pel abans de l’avenc de l’esquerrà.

Com que anàvem bé de temps i de ganes, hem agafat la baixada a Santa Susana. Avui l’he gaudit molt, crec que prou ràpid, el Damià a darrera cridant va corre, va corre i hem arribat a baix tots dos amb les pulsacions pels núvols i el nivell d’adrenalina per sobre de les pulsacions. Realment es una baixada espectacular, llarga, poc perillosa, que es pot corre bastant i transmet unes sensacions genials.

La tornada cap a buscar la carretera d’Olivella pel que abans era una corriol amb algun punt complexa de pujar i que avui ens hem trobat una balla a l’inici i una altre al final i ha passat una màquina per deixar-ho pla per poder passar en cotxe. Ha perdut tota la gràcia.

Un cop a la carretera d’Olivella hem anat tornant pel lateral de la carretera, seguint la riera fins a Mas Milà, on hem agafat Garraf a dins de nou.

El Mario ens ha deixat allà i ha tornat per carretera, s’ha queixat molt de rampes, no anava gaire fi i no volia apretar massa. Això s’ho ha de fer mirar, segurament sigui algun tema d’alimentació, però ja fa temps que li passa.

Hem tornat per la urbanització de Sant Pere, cap a la granja escola, baixada cap al creuament de Sitges a Ribes i cap a Casa. El Damià ens ha deixat un pel abans per anar cap a Vallpineda i pujar a Santa Barbara, la baixada a casa es més ràpida.

Hem gaudit molt de la ruta d’avui, bon ritme, no hem parat gaire, bona companyia, un pel de tot, pujada, baixada tècnica, ràpida, molt bé. He arribat a casa amb un “subidón” d’adrenalina espectacular.

En total a mi m’han sortit 54,33km que hem fet en 3 hores 47 minuts a una mitja de 14,3km/h. La velocitat màxima de 59,6km/h, suposo que baixant a Jafra, ens hem deixat anar i la velocitat que s’agafa es alta. En el meu cas, el consum energètic de 2843kcal. La freqüència mitja de 141 ppm, un pel alta, però la ruta i el ritme ho portaven, habitualment les meves mitges estan sobre 137 ppm. La màxima de 175 ppm, això si que es normal, es el meu sostre que costa de passar i millor no passar-lo, que ja tenim una edat i el cor es el que és. La cadència de 76 rpm, prou bona per ser mitja. El desnivell positiu de 1246 metres i el negatiu de 1262 metres, deu ni do.

La setmana vinent anirem a fer Pedals de Pedraforca el cap de setmana, així que espero poder fer algun mini post el dissabte, però entre diumenge i dilluns miraré de fer una entrada extensa al blog. En principi serem el Mario, el David de Vilanova, el Gaizka, el Xavi Guardia i un amic seu. Avui m’ha confirmat el Santi que també vindrà, de pirata i amb tenda de campanya, però al cotxe hi cap sense problemes i la bici la puc portar sense problemes també, per tan amb un cotxe n’hi ha prou i això redueix els costos.

Apa bona Santa Tecla, que es demà i avui toca foc i festa.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix