Aquest matí de dissabte hem sortit el Gaizka, el Javi, l’Anna, el Xavi ei el David de Vilanova que l’hem enganxat a la Malhe a Vilanova.

La ruta del Pantà es prou interessant, es llarga, té pista, té trialeres i té un paisatge diferent quan voreges el Pantà.

El Xavi i l’Anna no l’havien fet abans i els hi ha agradat.

A les 7 hem sortit del Caprabo, cap a Sant Pere de Ribes, pujada per darrera del Castell cap a Vilanova i la Geltrú, on hem trobat el David i hem tirat cap a Masia en Cabanyes i hem entrat al Parc Natural del Garraf per Vilanova, direcció Balcons i la Casa Alta.

La pujada a Balcons es dura pel desnivell, però tot i la suada l’hem feta prou bé. El Xavi venia patint per la forma física, però ho ha fet força bé.

Un cop hem arribat a la baixada encimentada de la Casa Alta, hem anat a l’esquerra pel corriol que baixa al Pantà.

Pujada al Pantà sense problemes, vorejat sense problemes, hi havia aigua de sobres i tan l’Anna com el Xavi els hi ha agradat la ruta.

Tornada per carretera fins a Castellet, que deuen ser com a molt un parell de kilòmetres i d’allà fins a Torrelletes per camins. Torrelletes amunt i camí ja fins arribar a la cadena on a la dreta aniríem a la Casa Alta i anem a l’esquerra de tornada cap a Vilanova.

Baixada encimentada, ens trobem just al creuament d’on hem vingut un parell d’hores abans i a mà esquerra baixada pel Fondo de les Oliveres.

L’Anna ha tingut una patinada i ha anat a parar a terra, però res greu, un parell de rascades al colze i a la cuixa, però poca sang.

El Gaizka avui s’ha pres quelcom anormal, ha baixat com un llamp tota la pista, fins i tot la part on sempre posem el peu perquè hi ha massa pedres, m’he quedat un pel acollonit.

Al final de tot hem anat a la dreta, a l’esquerre aniríem a Canyelles i hem tirat cap a Vilanova, una última trialera abans de baixar a baix i hem tornat pel mateix camí de vinguda, contant que hem agafat els camins de l’Antic Casino de Barcelona que van a parar a l’hospital Sant Camil. D’allà fins a Puigmoltó, creuada de carretera i fins a l’Autòdrom, la resta es senzilla, ja som a Sitges.

A mi des de casa m’han sortit 55,91km que hem fet en 3 hores 43 minuts pedalant, si contem el total de la ruta hi hauríem d’afegir potser mitja hora de més, contant parades, etc. La velocitat mitja de 15km/h, prou bé, la màxima de 42km/h, suposo que la última baixada al Pantà o potser la baixada de Casa Alta. En el meu cas, un consum energètic de 2582kcal, una freqüència mitja de 137 ppm i una màxima de 172 ppm, el desnivell positiu de 929 metres i el negatiu de 969 metres.

Us deixo unes fotos dels que erem, just abans de començar a baixar cap al Pantà, suats a més no poguer, hem parat just després d’una trialera pujant prou interessant.

2013-09-14 08.34.562013-09-14 08.35.17

La setmana vinent més, potser una nocturna el divendres…

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix