Avui a les 9 al Caprabo érem el Javi, l’Anna, el Santi que ha arribat un pel tard i jo i el David de Vilanova ens ha esperat a Can Lloses, en total 5 per la nocturna.

Donàvem pluja, però res de res, ha aguantat massa bé, es veien els estels perfectament i pocs núvols. El Santi ha vingut un pel massa cansat de cos i li ha costat bastant mirar de portar un ritme habitual, però de tan en tan es pot perdonar, massa hores sobre la bici cada dia.

Tots amb Lupichins menys el Javi que ha vingut amb un frontal de leds senzill al cap i un llum de bombeta normal al manillar, de seguida s’ha adonat que anava just de llum, però entre tots hem anat enfocant el camí i no hi ha hagut gaire problema.

El major problema ha estat que l’Anna ha vingut amb les Lupichin del Fer i del Gaizka i no ha carregat cap bateria, la del Fer crec que estava més o menys plena, però la del Gaizka venia buida i ha hagut de fer canvi de bateria tornant, a l’alçada de Mas Milà, però no s’ha quedat sense llum en cap moment. El David de Vilanova també li ha marcat llum blau l’indicador, però no ha passat res i el Santi ha hagut de fer canvi de bateria també, les seves són un pel velletes i ja no aguanten com el primer dia. Jo encantat amb la petita del cap i la bateria nova a la Lupichin, no ha canviat de color verd l’indicador de la bateria en cap moment i l’he dut bastanta estona a màxima intensitat, sobre tot a les baixades i cap problema.

En total hem tardat molt més que el divendres passat, hem sortit a les 9:15 del Caprabo i cap a la 1 del matí he arribat a casa, la setmana passada vàrem estar una hora menys ben bé, però hem fet bastantes parades i el ritme del Santi avui ha fet que haguéssim d’esperar més del normal, ens ha dit que anava molt just i a l’alçada de Mas Milà, quan hem tocat la carretera d’Olivella ha decidit anar cap a Olivella per carretera, d’allà a Can Grau i baixar a la Plana Novella per carretera tot. Suposo que en Km més o menys el mateix, però per carretera se li feia menys feixuc, no tenia gaires ganes de pedalar avui.

M’han sortit 45,34km que hem fet amb 3 hores 6 minuts sense contar parades, sinó li hauríem d’afegir una hora més ben bé. La mitja de 14,6km/h, la meva màxima de 45,6km/h i en el meu cas el consum calòric de 2004kcal. La freqüència cardíaca mitja de 138 ppm i la màxima, com sempre segur que ha fallat, em dona 214 ppm. Com sempre no ha fet bon contacte al principi, potser comença a fallar la pila de la cinta del Garmin. La cadència de 74 rpm, lenta però el ritme de la nocturna es molt més lent. El desnivell positiu de 808 metres i el negatiu de 824 metres.

El que hem trobat també molt avui han estat teranyines, però a diferència de la setmana passada, avui estaven amb “inquilins” treballant. Deu ni do quines aranyes més grosses. Li hem fet una foto a la primera que hem trobat, que ha estat curiós, anàvem pedalant quan de sobte dic, parem a esperar el Santi i el Javi que no els veiem. Parem i a davant nostre, a 2 pams la teranyina creuava el camí de banda a banda i com podeu veure a la foto de sota, el “habitante de la casa” no era massa petit. Hem passat per una cantonada per no fer malbé la feina de la pobre aranya, sinó avui no sopa. N’hem trobat 2 més de mides un pel més gran i també en mig del camí, d’una pista relativament ample, però hem pogut passar sense trencar la teranyina. La última que trobat, ha estat pujant a Can Lloses des de la carretera de Olivella i aquesta me l’he trobat penjant de la meva mà esquerra, m’ha fet un pel d’engunia, però no he pogut evitar trencar-li la feinada. He mogut la mà i ha desaparegut. A més avui, per postres, he marxat de casa sense guants i m’he adonat que no en duia quan anàvem arribant a Olivella, just quan m’han començat a relliscar els canells del manillar, tinc un cap…

Aquest diumenge no sortim amb bici, hem quedat per anar a córrer una cursa a Cubelles de 15km de Muntanya, hi anem el Gaizka, el Javi, el David de Vilanova i jo.

La propera sortida suposo que serà de cara a la setmana vinent, no crec que fem nocturna, suposo que directament el diumenge al matí i pot ser que sigui llarga, ens hem inscrit a Pedals del Pedraforca i hem de fer hores de seient per intentar fer-la en condicions. Hi anirem el 28 i 29 de setembre, d’aquí a 3 caps de setmana.

Bona nit a tothom.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix