Aquesta nit, a les 9 hem quedat el Santi, el Xavi i l’Anna i jo per fer una nocturna, anar a Les Gunyoles.

Al final el Xavi i l’Anna no han vingut i hem sortit el Santi i jo sols.

Ruta perfecte, temperatura molt bona, hem anat de curt, un conill que ha sortit disparat creuant la pista després d’Olivella i un senglar que ha vist llum i s’ha posat a córrer davant nostre, en sentit contrari, es clar.

Potser un pel massa de teranyines, m’he endut totes, repeteixo TOTES les teranyines que hi havia en tot el parc natural del Garraf, exagerat la de teranyines amb “llogaters” que hem trobat avui.

He estrenat una llum xina de 350 lúmens que vaig comprar a Deal Extrem al juny, $20 només baratíssima. Me l’he posat al cap, amb cinta aïllant al casc i ha donat un resultat espectacular. Entre aquest llum al cap i la Lupichin amb bateries noves, no he patit gents ni mica per la llum.

En total m’han sortit 45,34km que hem fet amb 3 hores justes, una mitja de 15,1km/h, una màxima de 47,2km/h, en el meu cas el consum energètic de 2064kcal, la freqüència cardíaca de 143 ppm, baixeta però es normal perquè el ritme de nit es molt més baix i diu que de màxima 233 ppm, es un error segur, estaria mort d’un atac al cor. La cadència de 76 rpm, bé en relació a la velocitat que hem dut tota l’estona i el desnivell positiu de 817 metres amb 809 metres de negatiu.

La setmana vinent repetirem nocturna, ha estat molt bé. A veure si som més la propera.

Us deixo una autofoto que no ha quedat gaire bé pel focus al cap i una foto del Santi que ha quedat millor.

2013-08-30 22.57.59

2013-08-30 22.58.24

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix