Aquesta tarda he sortit sol i he tingut el pressentiment que hauria d’arreglar alguna cadena, no sé perquè.

Efectivament, pujant la Fita m’he trobat un noi amb una BH i samarreta de cotó que anava cap a Olivella de tornada amb la bici a l’espatlla. Se li havia sortit la cadena per la part de dalt del pinyó gran i ha trencat la cadena, com que no tenia idea, ha decidit seguir caminant cap a Olivella amb la bici a l’esquena.

He parat i he intentat amb el trontxacadenes posar-hi un passador. El trontxacadenes de la Cannondale es de ferro colat i s’ha trencat. Mala sort, li he alliberat la cadena però no l’he pogut arreglar, en contes de carregar la bici a l’esquena la podia arrastrar, però no pedal.lar.

Ens hem acomiadat quan uns metres més amunt ha baixat un ciclista, li he demanat un trontxacadenes, que en duia i hem muntat el passador. Content i feliç ha començat a pedalar de nou cap a Olivella, mentre jo he seguit cap a Vallcarca i pujada a Campdasens.

Demà em vull passar per BikeIT, agafaré un passador de nou i llestos. Tinc unes eines de recanvi, per tan no em cal trontxacadenes.

La resta de la sortida bé, amb ritme un pel més lent per la parada, però en total m’han sortit com sempre 27,08km que he fet amb 1h 26 minuts, a un ritme de 18,9km7h amb una velocitat màxima de 58,1km/h baixant de Mas Quadrell cap a Vallcarca. Freqüencial cardíaca mitja de 156 ppm, molt alta comparant-la amb les sortides que he fet últimament i la màxima de 178 ppm, altíssima també. 82 rpm de cadència, aquesta bé i el desnivell de rigor, 624 positius i 615 de baixada.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix