Aquest matí hem sortit a les 7 el Santi, l’Anna i jo.

La temperatura perfecte, ha plogut aquesta nit i ha refrescat, per postres res de sol, tot núvol, genial.

Hem fet la Fita i hem anat cap a Campdasens pels Holandesos, per anar-nos a mà esquerra cap a la carretera de la urbanització RatPenat a la Plana Novella.

El Santi ens ha volgut ensenyar una ruta nova, si més no per l’Anna i per mi.

Un cop a la carretera, s’ha de pedal.lar en direcció a Castelldefels fins arribar a l’entrada de les antenes que hi ha a dalt de tot, es passa la tanca i seguim recte, d’allà hem anat pujant per una pista que tan l’Anna com jo hem hagut de posar peu a terra, tot i que el Santi ens ha dit que potser ell també, ha pujat amb equilibri sense posar el peu, i la pujada se les duia, dura de nassos i amb pedra.

Les vistes espectaculars, molt xulo. Es veu l’Aeroport, Barcelona, tot des de dalt.

Un cop hem anat baixant hem anat a parar al pi solitari que marca a la dreta cap al Purgatori, a l’esquerre cap a la pista que va de la Plana Novella a Begues i recte cap a Begues.

Hem baixat cap a la pista per anar cap a la plana Novella. El Santi ha petit un pel més del conte, ha vingut amb la rígida i les pedres es noten molt més si no durs amortidor.

D’allà per pista fins al desviament que va a Vallgrassa i un cop a la carretera de RatPenat a la Plana, hem fet en sentit contrari els primers kilòmetres que havíem fet un parell d’hores abans.

Aquesta ruta la penjaré a la web com a ruta nova, de nom: RatPenat. La veritat es que es relativament curta, es pot fer un matí de diumenge sense problemes, es dura pels desnivells, i les vistes son espectaculars. La pega es que s’ha d’agafar un pel de carretera per arribar fins a les antenes, però no hi ha altre opció des de Sitges, hi ha algun corriol de pujada des de les Costes, però crec que es pitjor opció.

En total m’han sortit 43,19km que hem fet en 3 hores i 7 minuts, a ritme tranquil, parant per parlar i gaudir del paisatge. La velocitat mitja de 13,8km/h i la màxima de 58,6km/h. El meu consum energètic de 2304kcal, amb una freqüència cardíaca mitja de 138ppm, baixeta, però bé i la màxima com sempre, no m’he mullat la cinta i em marca 222ppm, però no es real, segurament rondant les 170 ppm o 175 ppm en algun punt. La cadència baixa, de 71 rpm i el desnivell de 1106 metres positius i 1095 metres negatius, no esta gents malament el desnivell.

Estem mirant de fer una sortida nocturna aquesta setmana, ja veurem quin dia, però pot estar bé, fa temps que no sortim de nit.

Digues si t'ha agradat

Comparteix