Amb poques ganes, però obligant el cos i amb moltes ganes de llit, he sortit aquest matí per baixar a Vallcarca, pujar Campdasens i tornar.

Mirant d’apretar a les pujades i deixar descansar les cames i el cor a les baixades i algunes parts més planeres, com l’asfaltada de Vallcarca fins que es comença a pujar a Campdasens.

En resum, 27km amb una hora vint-i-cinc minuts, a un ritme de 19 km/h, un consum energètic de 1358kcal, freqüència cardíaca mitja de 150 ppm, ahir era de 153 ppm, anem millorant i la màxima diu 204 ppm, crec que es un error com sempre, perquè no em mullo la cinta de pit quan surto de casa i no fa bon contacte, ahir eren 173 ppm, més real. 82 rpm de cadència mitja, molt bon ritme, 588 metres positius i 610 negatius.

Demà més, veurem si bici o córrer.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix