Avui he sortit, la típica de Campdasens baixant a Vallcarca primer i… si, les vacances han passat factura.

Posar-te en forma costa molt, però pedre la forma es perd massa de pressa.

La balança em diu que m’he posat 2kg de més, també ho diuen els pantalons, però es que “unes tapitas y una cervezita” son massa temptadores i aquest any, amb la Cannondale a mitjans de juliol, sortint de casa a “muerte” vaig arribar al cap de dalt de Campdasens amb 53 minuts 31 segons. Avui el mateix amb 57 minuts, es a dir 3 minuts i mig més. El temps es bo, però he arribat al cim amb el fetge a la boca i no he estat capaç de poder agafar el ritme que duia només fa unes setmanes.

Haurem de seguir intentant-ho.

M’han sortit, com sempre 27 Km que he fet en 1 hora i 24 minuts, a una mitja de 19,2km/h, velocitat màxima de 53,9km/h i en el meu cas un consum energètic de 1524kcal. La freqüència cardíaca mitja de 153 ppm i la màxima de 174 ppm, la cadència perfecte, de 82 rpm, el desnivell de 699 positius i 590 negatius, depenent del dia varia el desnivell, curiós el funcionament del Garmin.

Demà més.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix