Aquest matí a les 7 estàvem el Javi i el Gaizka al Caprabo, amb poques ganes però sabíem que havíem de fer-ho.

La pujada a la fita ha estat criminal pel Javi, ha anat fent, les pulsacions al 60% però no hi havia manera de moure les cames, aquesta setmana han sortit a córrer un parell de dies, forts i llargs, segurament sobre entrenament, així que haurà de fer descans uns dies.

Hem baixat a Vallcarca, tot bé menys la pujada a Campdasens on el Javi directament ha desaparegut. Quan hem arribat a dalt de tot, abans de començar a baixar ens ha dit que tornava a casa, no tenia el cos en condicions, així que hem decidit el Gaizka i jo seguir.

Una metres més avall, he sentit un crit, el Gaizka havia parat. Se li han afluixat els cargols del canvi de darrera i se li ha desmuntat el canvi, per tan ha saltat la cadena i ha hagut de parar.

Hem trobat només la rodeta que gestiona la part de baix de la cadena, la peça metàl·lica que aguanta la cadena dins del canvi no l’he trobat, tot i que hem anat caminant una estona, no hi ha hagut sort. Ha saber on deu haver anat a parar.

Amb el trontxa cadenes he acurtat la cadena i li he muntat pinyó fix per poder tornar a casa, dúiem 16km només. Plat mitja i 3 pinyons i cap a casa.

Hem arribat a les 9 a casa amb 27km, el Javi malament de físic i el Gaizka sense canvi, amb pinyó fix. Mala sortida, esperem que la propera sigui més fructífera.

Ritme lent, 15,3km/h amb 27,41km, en 1 hora 47 minuts, consum 1384kcal, freqüència de 126 ppm de mitja i 164 ppm de màxima, cadència baixa de 70 rpm, 620 metres de desnivell positiu i 622 de negatiu.

Si puc sortiré demà al matí d’hora, a veure que tal.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix