Aprofitant que la Vinyet esta amb les seves cosines a Terrassa fins dimecres, hem sortit aquesta tarda la Yolanda i jo amb la bici de muntanya.

Morta de calor, hem esperat a que caigués el sol per fer la Fita de pujada, no li agrada gents, però es la única entrada al Parc Natural del Garraf.

Hem arribat als Holandesos y hem seguit recte fins que comença la pujada encimentada i forta a la Masia sencera que hi ha camí de Campdasens, no recordo com es diu.

Allà ens hem intentat fer una foto, però no hem pogut, perquè hi havia poca llum, hem sortit molt foscos.

Mitja volta i tornada amb una temperatura perfecte, i un cel net, amb una lluna plena espectacular.

El fré de darrera de la KTM fa un pel de soroll, demà miraré si hi ha entrat quelcom, no té sentit que segueixi fent tant de soroll, es nou i no té més de 30km.

El seient que dur ara perfecte, es el més senzill que tenien a BikeIT, però es el típic seient sofà per dona, perfecte per la Yolanda. S’ha queixat de mal al genoll, normal, dur el seient massa baix, necessita un pel de confiança. Li he pujat un pel el seient, no tot el que hauria, però més a la mida del que el duia, tot bé.

A veure si demà hi ha ganes i tornem a fer una sortideta com la d’avui.

En total el Garmin m’ha marcat 17.65km que hem fet amb una hora i 33 minuts, a una mitja de 11,4km/h, un consum energètic en el meu cas de 776kcal i la meva freqüència cardíaca de 115 ppm de mitja i de 191 ppm de màxima, suposo que per falta de humitat ha marcat malament, he anat tota l’estona bastant baix de pulsacions. La cadència baixa, de 60 rpm en el meu cas, acord amb la velocitat, el desnivell positiu de 328 metres i el negatiu de 342 metres.

Us deixo una foto de la Yolanda tornant, just quan es comença a baixar cap al creuament que va a Vallcarca passant per Mas Quadrell.

2013-07-22 21.23.03-3

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix