Aquest matí hem sortit a les 7 del Caprabo el Fer, el Damià, el Santi i jo.

El Santi volia pujar a La Mola i baixar per un corriol per anar a parar a les Antenes i baixar per un altre corriol.

Hem anat tirant, fins que m’he adonat, baixant des de Jafra fins als Massets que la roda de darrera perdia aire, el líquid tubeless s’havia assecat. He posat càmera i llestos.

Hem anat cap a Olivella per pista ampla, Can Grau per Carretera i cap a l’Avenc de l’Esquerra per pista, després de l’avenc a mà dreta hi ha el corriol que fem sempre de tornada que venim de Begues per Muntanya, el Santi volia fer-lo en sentit contrari, tot i que es bastant dur. Hem anat fent fins que hem trobat un creuament i ens hem confós, no hem arribat a la Mola, sinó que hem anat baixant fins a Olesa de Bonesvalls.

D’allà hem anat per carretera fins a la cimentera i per muntanya fins a la pista ampla que dur a Begues des de la Plana Novella. Alguns camins nous i molt xulos, els repetiré.

El Damià en ha deixat allà, era tard per ell i volia tornar ràpid. El Santi el Fer i jo hem seguit recte just per on diu que hi ha una guarderia de gossos, hi ha un corriol molt xulo que va paral·lel a la pista ample general fins arriba quasi a baix de tot de la pista, d’allà ens hem posat a la pista durant uns metres i hem baixat pel corriol que hi ha després del pont, on hi ha un avist de vigileu abelles fins a la carretera de la Plana a Can Grau.

El Fer i el Santi han anat per carretera cap a Can Grau per agafar el GR i anar a parar a 4 camins, més ràpid per anar a Sant Pere de Ribes, jo he seguit pel monestir Budista i tornada clàssica de la Plana a Sitges.

En total m’han sortit 54,77km que he fet amb 3 hores 58 minuts, el ritme molt baix, però hem anat tranquils avui a 13,8km/h. Per postres el Santi ha volgut venir amb la rígida que porta els plats Rotor i el ritme per corriols es més lent, per trialeres es molt més lent. La velocitat màxima en el meu cas, baixant la fita de 52km/h, el consum energètic de 2751kcal. La freqüència cardíaca de 135 ppm i la màxima, com sempre malament per falta de mullar la cinta, em dona 215 ppm. La cadència de 72 rpm, baixa, però el ritme ha estat baix també. El desnivell de1186 metres positius i 1192 negatius.

La setmana vinent més, però en el meu cas a Villanueva de Jiloca.

Us deixo un parell de fotos de la sortida d’avui, una dels 3 champions de la lliga i l’altre jo just acabar de muntar càmera a la roda de darrera. Aquesta tarda em passo a recollir líquid que en tinc i torno a muntar Tubeless.

2013-07-28 08.20.43

2013-07-28 08.21.16-2

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix