Aquesta tarda a quarts de vuit he sortit sol, just pujar la Fita, baixar a Vallcarca i pujar Campdasents, per motius “X” no hem sortit el cap de setmana i necessitava agafar la bici i suar un pel.

Parlant de suar, molta calor. He trobat gent amb bici, a ritme un pel més lent.

Ja que he sortit sol i just de temps, la idea era sortir amb el ganivet a les dents i tot i amb això he arribat a dalt de tot de Campdasens amb 56 minuts, 2 i mig més del meu millor temps, que no deixa res a desitjar d’un molt bon temps, per mi, es clar.

La tornada al mateix ritme, he arribat a casa amb 1 hora 21 minuts, amb 27,23km amb una mitja de 20,1km/h, prou ràpida, la velocitat màxima baixant la fita com sempre, m’encanta la baixa aquesta, a 55,9km/h. Sort dels frens, he sortit amb pastilles noves, aquest cop Galfer, com quan anàvem amb moto, però van bé, El consum energètic de 1394 kcal, això ajudarà a pair el pollastre sencer que m’he cruspit per dinar. La freqüència mitja de 154 ppm i la màxima de 172 ppm, les dues molt bé i en línia amb el nivell d’entrenament que duc. La cadència de 81 ppm, perfecte, contant que a la baixada no hi ha cadència i que segons a on rondava els 90 rpm a quasi 100 rpm. El desnivell positiu de 581 metres i negatiu de 602 metres, el de sempre.

Demà més, sortirem amb la Yolanda. S’ha de vigilar perquè comença a fer-se fosc més d’hora a quarts de deu ja faltava llum. A veure si fem alguna nocturna aquest estiu.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix