Avui érem 8 a les 7 del matí al Caprabo, espectacular. El Fer, el Gaizka, el Mario de Ribes, el Javi, el Damià, el Villagrassa, l’Anna i jo.

Volíem fer kilòmetres preparant el Meridià Verd i hem anat cap a la Plana Novella, baixant pels holandesos. D’allà cap a la masia que hi ha al final de la primera pujada forta, just on davant hi ha un hotel de gossos i baixada per corriols cap a Begues.

Allà m’he colat, ho he de reconèixer, m’he equivocat de Masia i el Fer hi ha posat remei.

Ens hem trobat un parell de ciclistes, el Rafa i el Dani que duien un culote de Cubelles, m’han dit que un era de Sitges i l’altre de Cubelles, que volien anar de Begues a Olesa per carretera. No coneixien que hi ha un camí per anar-hi per muntanya i han vingut amb nosaltres.

El David ha anat un pel just tot el camí, però a Begues ja anava massa just.

La tornada fins a l’avenc de l’esquerrà per corriol i d’allà per pista fins a Can Grau, GR5 de tornada a quatre camins i la trialera de baixada de rigor, on el Mario i el Fer han anat cap a Ribes i la resta hem baixat recte cap als Massets de Dalt.

El David ha caigut i a més ha ficat la cadena entre el basculant i els plats, ni idea de com ho ha fet. Al final, fent un pel de força hem aconseguit treure-ho i hem tornat tranquil·lament per la pujada directe, es a dir La Fassina i amunt cap als caçadors i Sitges.

El David ha acabat molt tocat i un pel esgarrapat, ha caigut baixant la trialera dels Massets, l’Anna cansada però prou bé, ja comença a tenir un nivell relativament alt.

Si tot va com ha d’anar sortiré aquesta setmana alguna tarda amb la Yolanda i el Juan Carlos, sinó fins a la propera.

A mi m’han sortit en total 50.95km que hem fet amb 3 hores 29 minuts, molt lents, però com sempre, el ritme el marca el més lent. La mitja de 14,6km/h, la velocitat màxima de 53.2km/h i el consum energètic de 2490kcal, la freqüència mitja de 138 ppm, baixeta, però el ritme era baixet. La freqüència màxima de 191 ppm, segurament la tornada de Can Grau a Quatre Camins pel GR5, que m’han fet anar primer i el Damià el tenia enganxat a la roda de darrera, sort que al final li he tret uns metres, però les pulsacions han pujat molt. La cadència de 73 rpm, el desnivell positiu de 1158 metres i el negatiu de 1178 metres.

Fins a la propera publicació 😉

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix