Aquest matí he sortit a les 6 el David de Vilanova i jo, el Gaizka ha fallat, massa mocs i suposo que el metge li ha dit que no. A les 6:30 estàvem més o menys a la Plana Novella, on hem quedat amb el Santi.

D’allà hem anat cap a Begues per pista, el David dur un ritme molt bo, ens ha costat de poder agafar-lo i des de Begues cap a Torrelles, per agafar l’inici de Tierras Rojas per baixar a Gava.

Des d’allà hem fet la pujada del Purgatori, es duríssima, cada cop que la faig penso el mateix. Un cop a dalt ens hem mogut per la pista de l’esquerre cap a les antenes i la bola gran que hi ha de comunicacions. El Santi ens volia ensenyar un corriol, el típic corriol que el Santi va bé i que nosaltres hem de fer peu més d’una vegada. La veritat es que el corriol estava molt, però que molt tapat, però ha estat bé.

Un cop a baix, camí de tornada que ens deixa a la pista de Begues a la Plana Novella i hem agafat camí a la Plana, ens hem desviat per la pista de les abelles fins a la carretera de la Plana a Can Grau i hem pujat al monestir budista per la pista de darrera.

La tornada l’hem feta el David i jo, el Santi s’ha quedat a La Plana Novella, anàvem cansats, per tal la idea era tornar de pressa. El David ha tirat cap a Mas Alba, ell encara havia de tornar a Vilanova i jo he baixat la fita fins a casa.

En total a mi m’han sortit 69,53km que hem fet en 4 hores 46 minuts, a un ritme de 14,6km/h i en el meu cas un consum energètic de 3632kcal. La freqüència mitja de 145 ppm i la màxima de 231 ppm. La freqüència màxima em falla com sempre, avui he descobert que el problema que tinc es que no fa bon contacte la cinta amb el pit, la he apretat i espero que el proper dia ja marqui bé. La cadència de 72 rpm, prou bona contant la ruta, el desnivell positiu de 1819 metres i el negatiu de 1824 metres.

La setmana vinent es especial, hi ha 3 dies per Sant Joan, no tinc clar quan sortirem ni quants serem, però ho intentarem.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix